25. november 2020
Kommunen har allerede for længst gjort klar til det nye toilet, der skal bygges ved siden af basketballbanen, men først nu bliver arbejdet gjort færdigt. Foto: Lars Christensen
Kommunen har allerede for længst gjort klar til det nye toilet, der skal bygges ved siden af basketballbanen, men først nu bliver arbejdet gjort færdigt. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt nyt til de tissetrængende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt nyt til de tissetrængende
Vordingborg - 30. oktober 2020 kl. 08:11
Af J.C. Borre Larsen

Der har i mange år været et stort ønske for borgerne, især ældre og børnefamilier, at få nemmere adgang til toiletter i det centrale Vordingborg. Men nu er der godt nyt til de tissetrængende. Kommunen opfører i november en ny toiletbygning i Voldgade. Det sker som en udløber af, at man for nogle år siden besluttede at lukke toiletterne i den lille gule bygning på Slotstorvet. Derfor kommer de nye toiletter i Voldgade også til at ligge tæt på Slotstorvet, idet de bliver bygget ved basketballbane ved den store parkeringsplads bag Skjold Burne og Hotel Valdemar.

Toiletterne kommer til at koste i omegnen af 700.000 kroner.

De indgår i den samlede investering på 1,6 millioner kroner til nye toiletter og forbedring af de eksisterende, som politikerne frigav på onsdagens kommunalbestyrelsesmøde.

Ud over nye toiletter i Voldgade kan vordingborgenserne glæde sig til, at det er planen, at renovere toiletbygningen på Nordhavnen.

På den lange bane, om tre-fire år, er det et ønskescenarie, at der også er toiletter i Rådhusparken, på Kirketorvet og muligvis også i Medborgerhuset.

I den øvrige del af kommunen kan borgerne i denne omgang se frem til at få nye toiletter på Nyord og Bundgarnet, mens de nuværende toiletter på Fjordstien i Præstø får en kærlig hånd.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk