18. januar 2019
Gerda Krog (siddende) overtager Din Skobutik i Algade i Vordingborg. Helle Nielsen (i midten) blvier, og Mette Sømme er nyansat. Foto: Claus Vilhelmsen
Gerda Krog (siddende) overtager Din Skobutik i Algade i Vordingborg. Helle Nielsen (i midten) blvier, og Mette Sømme er nyansat. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gerda har endelig fået skoen under eget bord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gerda har endelig fået skoen under eget bord
Vordingborg - 12. februar 2018 kl. 16:16
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 15 år som ansat i Din Skobutik og 18 år i Skotøjsmessen, hvor hun også blev udlært, var det Gerda Krogs tur til at blive selvstændig, skriver Sjællandske.

Det skete så officielt mandag eftermiddag, hvor hun åbnede en totalt renoveret Din Skobutik i Vordingborg. Hun blev nemlig fysisk, hvor hun havde været hele tiden. Den tidligere indehaver Erik Stage er gået på pension, og han har solgt butikken til Gerda Krog.

Det er en ny selvstændig, der stråler som et julelys, der tager imod denne mandag. Hun er glad for sin nye butik og over at kunne blive selvstændig.

- Hvis det skulle være, så skal det næsten være nu, siger Gerda Krog, som sammen med sin familie har lagt et kæmpe arbejde i at skabe en ny, frisk butik i forlængelse af den gamle.

Helle Nielsen, som har været ansat i butikken i et års tid, bliver, og herudover har Gerda krog ansat Mette Sømme.

Det skriver Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk