23. november 2017
Jacob Kayser Elkjær og Henrik Thorsen har siden 2009 fået banket en virksomhed og en årsomsætning på 40 millioner op på Københavnsvej ved Ørslev. Nu åbner de en afdeling i Kolding. Foto: Poul Poulsen
Jacob Kayser Elkjær og Henrik Thorsen har siden 2009 fået banket en virksomhed og en årsomsætning på 40 millioner op på Københavnsvej ved Ørslev. Nu åbner de en afdeling i Kolding. Foto: Poul Poulsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gazellevirksomhed tager springet til Jylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gazellevirksomhed tager springet til Jylland
Opdateret 18. april 2017 kl. 22:30
Vordingborg - 18. april 2017 kl. 11:43
Af Poul Poulsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Virksomheden Kayser & Thorsen, som både i 2015 og 2016 blev kåret som hurtigst voksende virksomhed på Sjælland, er nu også på vej i Jylland.

Virksomheden, der udlejer tungt materiel til entreprenører, primært byggevirksomheder, er foreløbig startet i det små med base i Kolding, hvor der er ansat en konsulent og etableret en lille maskinpark på 10. Virksomheden i Vordingborg har en maskinpark med 130 maskiner.

- Der er masser af byggeri i gang, også i Jylland, hvor nogle store udlejningsfirmaer har næsten frit spil. Vi mener, at vi kan gøre det både bedre og billigere, end de kan, siger Henrik Thorsen, som etablerede virksomheden i 2009 sammen med partneren Jacob Kayser Elkjær.

Ifølge Henrik Thorsen er det et koncept med egne mekanikere, der rykker hurtigt ud ved maskinhavari, og egne lastbiler, der bringer maskinerne ud, som sammen med effektivitet er årsag til, at virksomheden fortsat kan vækste.

Da den fik Gazelleprisen, som uddeles af dagbladet Børsen, i 2015 og igen i 2016 var det på baggrund af virksomhedens bruttoresultat, som i løbet af fire år blev mere end seksdoblet til at ligge på 3,6 millioner efter skat.

På det seneste må virksomheden dog indkassere et lile tab, idet en anden virksomhed, som lejede sig ind hos Kayser & Thorsen i Ørslev, er gået konkurs.

Det drejer sig om anpartsselskabet EAP Maskinudlejning, der er taget under behandling af skifteretten i Nykøbing.

- De lejede et lille hjørne ud mod Ugledigevej til en coantainer og en postkasse. Huslejen var vist 3500 kroner, så det overlever vi, forsikrer Henrik Thorsen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk