4. december 2020
De Konservatives Anette Brix havde inviteret andre partier med til fest på Cafe Einstein i Vordingborg, men politikerne havde meget forskellige festplaner.
De Konservatives Anette Brix havde inviteret andre partier med til fest på Cafe Einstein i Vordingborg, men politikerne havde meget forskellige festplaner.
Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra lille fest til stor samling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra lille fest til stor samling
Vordingborg - 19. juni 2015 kl. 06:23

Valgdagen beskrives ofte som demokratiets festdag, men der var stor forskel på, hvordan de lokale spidskandidater og andre folketingskandidater med lokal tilknytning til Vordingborg valgte at fejre festen i går.

Fejringerne har varieret fra den lille fest med familie og partivenner til den store samling på Christiansborg.

De Konservatives Anette Brix og Søren Rønhede fra Alternativet var ikke de eneste, der fejrede valget inden for kommunegrænsen.

Venstres Marcus Knuth fulgte valget i Præstø hjemme hos Svend-Erik Petersen, partiets kredsformand, den unge folketingskandidat Martin Graff Jørgensen fra Enhedslisten fejrede dagen med familie og venner hjemme på Bogø.

Hjemmefest hos Heino

Heino Hahn fra Dansk Folkeparti havde inviteret sine valgkampshjælpere hjem i privaten i Stensved.

- Jeg var inviteret ind på Christiansborg, men jeg ynder at være sammen med dem, der har bakket mig op i valgkampen, lød det fra DF-politikeren tidligt på dagen, hvor han forventede, at de ville blive omkring 10 ved den hjemlige fest.

Ulla Birk Johansen havde travlt på valgdagen, da hun var valgtilforordnet i Præstø, og hun havde planer om at slutte aftenen af med en efterfest med SF'erne i Vordingborg.

Fest på borgen

Jacob Hellwing fra Kristendemokraterne kunne ikke nå hjem fra sit arbejde på Bornholm, så han måtte fejre valgdagen alene.

Helt anderledes var det for de politikere, der valgte at tilbringe valgaftenen sammen med partikolleger på Christiansborg. Blandt dem var Socialdemokraternes Pernille Rosenkrantz-Theil, De Radikales Jan Heidebo og Dansk Folkepartis Søren Espersen.

Rasmus Nordqvist fejrede aftenen med partikollegerne fra Alternativet på Papirøen inde i København

Spidskandidat Villum Christensen og den lokale kandidat Andreas Hastrup fra Liberal Alliance tilbragte aftenen sammen med partikollegerne på Børsen.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk