22. april 2019
5, 4, 3, 2,1, Nuuuu. Der var nedtælling, da  27 amatørryttere fra Tour de Taxa blev sendt af sted fra Slotstorvet i Vordingborg. Foto: J.C. Borre Larsen
gallery icon

Se billedserie

5, 4, 3, 2,1, Nuuuu. Der var nedtælling, da 27 amatørryttere fra Tour de Taxa blev sendt af sted fra Slotstorvet i Vordingborg. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra Vordingborg til Paris på cykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra Vordingborg til Paris på cykel
Vordingborg - 19. juli 2018 kl. 18:20
Af J.C. Borre Larse
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var masser af kys og kram fra kærester og familiemedlemmer, da 27 amatørryttere fra Tour de Taxas lokale afdeling, Team Sydsjælland & Øerne, mandag sidst på eftermiddag trillede væk fra Slotstorvet i Vordingborg for at cykle til Paris.

Forude venter 1.350 km inden holdet fredag 27. juli cykler ind på Champs-Élysées i byernes by.

Formålet er at samle penge ind til Julemærkefonden, som finansierer børneinstitutionerne. Sidste år afleverede Tour de Taxa knap 1,3 millioner kroner til fonden takket være gavmilde sponsorer.

Med på Team Sydsjælland & Øernes tur til Paris er Julemærkefondens ambassadør, Thomas Evers Poulsen. Han cyklede selv med i 2015, men har de senere år kørt med madvognen. Det gør den kendte danser også denne gang.

Det er bedre at gøre noget aktivt end blot at være et billede på en hjemmeside, lød det fra Thomas Evers Poulsen, inden han hoppede ind i vognen med kurs mod Paris.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk