16. juli 2019
Erik Bredahl laver håndgjort design hjemme ved spisebordet i Præstø. Nu debuterer han som udstiller. Privatfoto
Erik Bredahl laver håndgjort design hjemme ved spisebordet i Præstø. Nu debuterer han som udstiller. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotograf debuterer med design

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotograf debuterer med design
Vordingborg - 18. januar 2019 kl. 14:51
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Erik Bredahl har arbejdet som fotograf hele livet. Nu er han i gang med sin karriere nummer to, hvor fokus er på former og design. Resultatet kan ses i Farum Kulturhus, hvor han har fernisering på sin udstilling lørdag 19. januar klokken 12.15.

- Jeg har for mange år siden udstillet fotografier i Langebæk, men ellers er det første gang. Det er spændende at se sin første udstilling blive til, siger den debuterende multikunstner, der laver sine ting hjemme ved spisebordet eller i porten ind til naboen på Klosternakken i Præstø.

- Indtil videre har der ikke været det store salg, men jeg håber, at det kommer nu, hvor jeg efterhånden har lavet så meget, at jeg kan udfylde så stort et lokale som det i Farum.

Erik Bredahl er født i 1943, uddannet fotograf og har fotograferet alt mellem himmel og jord i omkring 50 år - især som reklamefotograf. Det kræver kreativitet.

Udstillingen i Farum Kulturhus kan ses fra 19. januar til 10. marts. Der er åbent mandag til fredag fra klokken 10 til 22 samt lørdag og søndag fra klokken 10 til 18. Adressen er Stavnsholtvej 3, Farum. Der er gratis adgang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk