17. februar 2020
Filmhøjskolen Møn kan nu skrive Zentropa på listen over samarbejdspartnere og kan samtidig glæde sig over større søgning end nogensinde før til næste semester. Arkivfoto: Lene C. Egeberg
Filmhøjskolen Møn kan nu skrive Zentropa på listen over samarbejdspartnere og kan samtidig glæde sig over større søgning end nogensinde før til næste semester. Arkivfoto: Lene C. Egeberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Filmhøjskole i nyt prestigefyldt samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Filmhøjskole i nyt prestigefyldt samarbejde
Vordingborg - 08. november 2019 kl. 08:00
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

stege: Filmhøjskolen Møn har fået en ny, fin fjer i hatten i form af et samarbejde med filmskabet Zentropa - vel nok det bedste kendte selskab i Danmark.

Samrbejdet består af en partnerskabsaftale, som betyder, at skolens elever fremover vil kunne komme på praktikophold hos Zentropa.

- Det er ikke aktuelt for eleverne på det »normale« semester, men de har derefter muligheden for at søge at forsætte hos os som det, vi kalder »projektelever«, og det er i den forbindelse, at de kan komme på op til tre ugers praktik, fortæller forstander Lars Gandsø, der desuden forklarer, at med samarbejdet vil Filmhøjskolen Møn også få adgang til Zentropas studier og lydbiograf, mens Zentropaprofilen Peter Aalbæk har sagt ja til at give en masterclass på Filmhøjskolen.

Filmhøjskolen Møn har efterhånden indgået 15-20 forskellige partnerskabsaftaler, hvilket har været med til at skærpe skolens profil.

Det kan også læses udfra tallene for det kommende semester, der begynder i januar, og hvor der nu er så godt som fyldt op med 30 tilmeldte elever. Det er bedre, end Filmhøjskolen Møn har oplevet på noget andet tidspunkt i sin stadig relativt korte levetid.

- Det er usædvanlig godt. På samme tidspunkt sidste år havde vi fire elever tilmeldt til januarsemestret, siger Lars Gandsø, der mener, at fremgangen skyldes, at skolen i stadig højere grad får slået sit navn fast i filmbranchen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk