24. juni 2021
Købmand i Meny i Præstø, Harly Jacobsen (tv), og Kevin Mandelberg (th), som er afdelingsleder i Vin og Spiritus glæder sig til at lastbilen kigger forbi. Foto: Cathrine Hasager
Købmand i Meny i Præstø, Harly Jacobsen (tv), og Kevin Mandelberg (th), som er afdelingsleder i Vin og Spiritus glæder sig til at lastbilen kigger forbi. Foto: Cathrine Hasager
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fan Truck på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fan Truck på vej
Vordingborg - 06. juni 2021 kl. 09:02
Af Cathrine Hasager

Carlsberg Fan Van besøger Meny i Præstø den 9. juni fra klokken 14-19, hvor der er lagt op til den helt store fodboldfolkefest. Lastbilen, som vil holde ude foran Meny på parkeringspladsen, åbnes op i begge sider og forvandles til et podie, hvor lokale inviteres op til blandt andet bordfodbold, konkurrencer og Dansk fodboldhistorie i forbindelse med EM-fodbold i Danmark.

- Vi vil gerne skabe noget for lokalmiljøet og give igen til bylivet, siger Kevin Mandelberg, afdelingsleder i Vin & Spiritus i Meny Præstø og tilføjer:

- Der er blevet aflyst en masse arrangementer det seneste lange stykke tid, så det her kan forhåbentlig skabe lidt god stemning.

Fodbold for hele familien

Besøger man Fan Truck'en, når den parkerer foran Meny, kan man blandt andet komme helt tæt på nogle af de helt store fodboldskatte. Sepp Pionteks træningsdragt fra 1986, Morten Olsens hvide landsholdstrøje fra opgøret mod Skotland i 1986, FIFA-diplom for deltagelse ved VM i Mexico i 1986 og Michael Laudrups landsholdstrøje fra hans sidste landskamp ved VM i 1998 i Brasilien vil blandt andet kunne ses til eventet, som er for hele familien. Selvom der er fodbold på menuen, behøver man ikke at være en dedikerert fodboldfan for at synes, at det er sjovt at kigge forbi, mener Kevin Mandelberg.

- Har man en fodboldfan i familien, eller har man bare lyst til en mulighed for en spændende dag, så kig forbi, siger han og tilføjer:

- Hele byen er velkommen.

Bøn til vejrguderne

Holder vejret tørt, tager Meny grillen frem og byder på grillpølser og andet god grillmad, der kan tilkøbes ved Fan Truck'en. Og selvom arrangementet primært er til for at sprede den gode stemning, håber Kevin Mandelberg på, at de besøgende køber ind til aftensmaden i Meny, inden de smutter hjem igen.

- Vi har blandt andet tilbud på øl og vin, som jeg håber, kan lokke kunderne til, siger han. Men alt for mange kunder på én gang, satser Kevin Mandelberg dog ikke på. Coronarestriktionerne skal nemlig overholdes ved Fan Truck'en. Derfor opfordrer han de lokale til at komme på forskellige tidspunkter hen over dagen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk