20. november 2017
Liv og glade dage på havnen i Præstø, hvor der var linet op med en række boder til årets store kræmmermarked.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Liv og glade dage på havnen i Præstø, hvor der var linet op med en række boder til årets store kræmmermarked.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et nemmere marked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et nemmere marked
Vordingborg - 17. juli 2017 kl. 11:03
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Langs havnekajen, op ad Pottemagerstræde og ned langs Adelgade og de mange torve og baggårde. Det store årlige loppemarked i Præstø breder sig fra år til år, og exceptionelt godt vejr sørgede for ekstra meget liv i gaderne, og byens mange besøgende havde rigeligt at se på, med hele 168 boder, der bød på næsten alt mellem himmel og jord.

Ude foran Filato kunne en meget glad handelsforeningsformand gøre status over dagen.

- Det er gået over al forventning. Vejret er fænomenalt, og jeg kan høre på folk, at de er godt tilfredse med salget, forklarer Lennart Øster, der især var glad for, at årets kræmmermarked har været meget nemmere at arrangere end tidligere år.

- Vi har digitaliseret hele tilmeldingsdelen og betalingen for boder i år, og det har gjort en kæmpe forskel. Andre år har man kunnet bruge hen mod otte timer på at få hentet alle betalingerne hjem. I år er det meget mere afslappende. Det giver os også mere ro, at folk nu betaler forud. Ved dårligt vejr tidligere år er en del ikke mødt frem, og så har vi ikke altid fået betaling fra dem, forklarer han.

Også i forhold til stadeholdere, der gerne vil sikre sig samme sted næste år, er systemet blevet bedre. Senere på året får alle deltagere i år automatisk en e-mail om at de kan reservere deres plads, ellers bliver den budt frit ud.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk