28. maj 2020
Magikerskolen bød blandt andet på et værksted, hvor børnene kunne blande farverige eliksirer efter en meget mystisk opskrift. Harry Potter-dagen trak mange børn til. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Magikerskolen bød blandt andet på et værksted, hvor børnene kunne blande farverige eliksirer efter en meget mystisk opskrift. Harry Potter-dagen trak mange børn til. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En magisk tur gennem gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En magisk tur gennem gaden
Vordingborg - 17. oktober 2019 kl. 17:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Temaet til Harry Potter brummede ud gennem højtalerne rundt om i Algade, da Vordingborg Bycentrum præsenterede årets nyskabelse for børnefamilier i jagt efter efterårsoplevelser.

På fire forskellige værksteder placeret ned langs handelsgaden kunne børnene stifte bekendtskab med en magisk verden inspireret af den enormt populære bog- og filmserie Harry Potter.

På værkstedet ved Røde Kors caféen kunne man lave sin helt egen tryllestav. Her var enhjørningehår og fønix-fjer dog erstattet med limpistoler, maling og alskens glimmer.

På torvet ved det kommende borgercenter var der indrettet en duelplads, hvor børnene kunne afprøve deres nye tryllestave og lære besværgelser til angreb og forsvar.

Foran Intersport kunne børnene komme helt tæt på en trold, der var fanget i et bur, og foran Choco Mey Ice kunne man lære at blande farverige eliksirer.

For at komme rundt til de forskellige værksteder kunne børnene tage en tur med tivoli-toget Futte, som Danlej til dagens anledning havde pyntet som Hogwarts-ekspressen komplet med kæmpe-edderkopper fra Den Forbudte Skov.

Rundt på værksteder stod rollespillere fra Rollespilsakademiet for at guide børnene gennem aktiviteterne.

- Det er gået helt fantastisk. Det er dejligt, at der har været så stor interesse, især når det er noget helt ny, vi prøver i år. Børnefamilierne har taget virkelig godt imod det, fortæller City manager Sacha Keller, der generelt er godt tilfreds med ugens efterårsferie-aktiviteter.

- Troldejagten rundt i butikkerne er gået helt fantastisk. Vi har allerede solgt 300 biletter, så vi har måtte skynde os at trykke nogle flere, forklarer City manageren, der glæder sig til fredagens Horror Run i Algade fra 14 til 16. La-c

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk