18. juni 2021
Der skal ikke så meget til, siger Rasmus Evind. Med få klik er man på Airbnb, og som overnatningsvært møder man kun glade mennesker. Foto: Nina Lise
Der skal ikke så meget til, siger Rasmus Evind. Med få klik er man på Airbnb, og som overnatningsvært møder man kun glade mennesker. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterlyser overnatningsværter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterlyser overnatningsværter
Vordingborg - 16. maj 2021 kl. 16:08

Der mangler overnatningssteder i Præstø. Derfor opfordrer Rasmus Evind alle, der går med en Bed & Breakfast-vært i maven, til at kontakte ham.

- Tendensen er, at turisterne vil være en del af det lokale. De gider ikke de store hoteller. Så har man et anneks eller tilsvarende og lysten til at være vært, men har man ikke haft modet til at tage springet, skal man endelig henvende sig. Der skal ikke så meget til for at komme i gang, siger Rasmus Evind, formand for Præstø Handels- og Erhvervsforening.

- Med lidt hjælp kan man hurtigt komme på en platform som Airbnb, og man møder kun glade mennesker som vært. Det er de færreste, der er sure, når de er på ferie, smiler han.

Ifølge Rasmus Evind har Præstø by kun Hotel Frederiksminde, Kirsebærkroen og den kommunalt ejede campingplads som større overnatningssteder. Det er ikke nok.

Derfor vil han gerne være facilitator på et overnatningsnetværk, der kan henvise videre til hinanden, hvis der er optaget ét sted.

Handelsformanden forventer, at turistsæsonen i år bliver nogenlunde som i 2020 med få udenlandske turister men til gengæld masser af danskere, der har penge på lommen, fordi de ikke har betalt dyre flybilletter.

Det betyder også en meget intens sæson, som kun varer i de uger, der er skoleferie. Herefter rammer stilheden, ligesom der også har været stille i foråret, hvor blandt andre Berlin-København-cyklisterne er udeblevet.

- Før coronaen ville der have stået 10 cykler ude foran caféen på denne årstid. Det gør der ikke nu, siger Rasmus Evind og tilføjer, at en opgave bliver at finde ud af, hvem man får som turister efter coronaen. Det er ikke sikkert, at det bliver de samme som før.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk