7. august 2020
Casa Arkitekternes oprindelige projekt for  job- og borgerservice gav også et forslag til, hvordan centret med årene kunne udvides til et reelt rådhus. Illustration: Casa Arkitekter
Casa Arkitekternes oprindelige projekt for job- og borgerservice gav også et forslag til, hvordan centret med årene kunne udvides til et reelt rådhus. Illustration: Casa Arkitekter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter voldsom rådhus-debat: Borgermøde om »borgernes hus«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter voldsom rådhus-debat: Borgermøde om »borgernes hus«
Vordingborg - 10. februar 2020 kl. 11:14
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byggeriet af et nyt rådhus til 125 millioner kroner har sat sindene i kog rundt om i kommunen.

For at imødegå kritikerne inviterer kommunen nu alle interesserede borgere til at komme med deres bud på fremtidens rådhus, og hvad det skal indeholde for også et blive et »Borgernes hus«, som kan benyttes til andet end rådhusarbejde.

- Når det nu er besluttet at bygge nyt i stedet for hele tiden at bruge penge på at renovere og vedligeholde det gamle og godt slidte rådhus, så er det vigtigt, at vi får et byggeri, som ikke bare er driftseffektivt og klima- og miljøvenligt, men også et hus som ikke bare står tomt hen efter endt arbejdstid. Med en placering midt i byen åbner det jo en fantastisk mulighed for, at vi kan tilbyde borgerne at benytte huset aktivt til mange forskellige formål. Derfor vil vi gerne høre borgernes bud på, hvad behovet er og hvilke faciliteter der skal være, for at et nyt rådhus også kan blive et borgernes hus, siger borgmester Mikael Smed (S).

Borgermødet finder sted tirsdag 25. februar klokken 17 til 20 i kantinen på det nuværende rådhus, Valdemarsgade 43 i Vordingborg. Alle er velkomne, men af hensyn til planlægning og forplejning skal man gerne tilmelde sig på borgerneshus@vordingborg.dk senest søndag 23. februar.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk