20. november 2018
Der bliver vendt op og ned på trafikken i den vestlige ende af Vordingborg, når den nye bro står klar til at lede biltrafikken direkte ind på Valdemarsgade i stedet for Algade. Foto: Banedanmark
gallery icon

Se billedserie

Der bliver vendt op og ned på trafikken i den vestlige ende af Vordingborg, når den nye bro står klar til at lede biltrafikken direkte ind på Valdemarsgade i stedet for Algade. Foto: Banedanmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den gamle bro skal fjernes efter nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den gamle bro skal fjernes efter nytår
Vordingborg - 24. december 2017 kl. 10:21
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arbejdet med at skabe den nye indgang til Vordingborgs vestlige ende nærmer sig nu sin afslutning.

Det meste af året er gået med at få bygget den nye bro over jernbanen, og nu er man kommet så langt, at den gamle bro skal rives ned.

Det kommer til at foregå henover to weekender.

Fra 5. til 7. januar skal det øverste lag af broen fjernes, hvorefter resten af broen rives ned i weekenden 12. til 14. januar.

Broen bliver lukket for biltrafik 4. januar, og det nye vejanlæg henover den nye bro åbner først i slutningen af måneden.

Indtil da vil der være permanent omkørsel for bilister via Orevej/Rampen eller Københavnsvej/Brovejen.

I den forbindelse skal man allerede nu være forberedt på, at der kun vil være et spor åbent på Orevej i weekenden 12.-14. januar, fordi man også her arbejder sig frem mod en ny bro.

Cyklister og fodgængere vil gennem hele perioden kunne benytte den midlertidig sti, der løber langs med den nuværende bro. Den bliver ikke berørt af brolukningen.

Den nye bro er en win-win for banedanmark og kommunen. Broen er højere end den gamle og dermed sikret til fremtidens togdrift, mens kommunen får ledt biltrafikken mere logisk ind i byen via Valdemarsgade.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk