20. marts 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den første Kulturrute indvies fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den første Kulturrute indvies fredag
Vordingborg - 09. oktober 2018 kl. 14:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som den første af de fem planlagte Røde Løber-ruter i Vordingborg er Kulturruten klar til indvielse.

Det sker fredag 12. oktober klokken 13.30, hvor billedkunstnerne Till Junckel og Christian Hillesø inviterer til en gåtur langs ruten fra Algade og ned til Kulturarkaden i Sydhavnen. Turen begynder fra Bykontoret i Algade 18A. Undervejs vil de to kunstnere fortælle om deres arbejder og ideer med udformningen af de skulpturer, der som de gamle varder skal lede nysgerrige fodgængere gennem ruten.

Kulturruten er et nyt alternativ til den mere direkte forbindelse fra bymidten ned langs Marienbergvej. Ruten er lagt, så man går et indblik i byens historie og udvikling. Skulpturerne, som viser vejen gennem ruten, er udformet som bogstaver og små ord, som hver især fortæller en historie og netop det sted, hvor de står. Skulpturerne kan også bruges som legeredskaber eller blot til at sætte sig på, hvis man har brug for et lille hvil undervejs.

Kulturruterne er finansieret af Vordingborg Kommune og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Turen forventes at vare cirka halvanden time, så de deltagere, der også har lyst til at overvære indvielsen klokken 15.30 af det nye Vandhus, kan nå frem til DGI Huset i tide.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk