20. januar 2020
Radikale Venstres Kathrine Olldag var i  mægtigt humør i aftes. Sjællandske fangede hende, da hun sammen med familien spiste aftensmad på en restaurant i Vordingborgs gågade. Foto: J.C. Borre Larsen
gallery icon

Se billedserie

Radikale Venstres Kathrine Olldag var i mægtigt humør i aftes. Sjællandske fangede hende, da hun sammen med familien spiste aftensmad på en restaurant i Vordingborgs gågade. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debutant på Borgen: Lindholm har en lys fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debutant på Borgen: Lindholm har en lys fremtid
Vordingborg - 07. juni 2019 kl. 06:07
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang i mange år får Vordingborgkredsen en politiker, som direkte er valgt ind i Folketinget, og som bor i området.

Radikale Venstres Kathrine Olldag har hus i Præstø, og hun er klar til at bruge sit og Radikale Venstres kanonvalg til at lægge pres på Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, om det omstridte udrejsecenter på Lindholm for uønskede udlændinge.

- Det hjælper, at vi nu har to mandater fra Sjællands Storkreds, hvoraf den ene - jeg - kun bor 15 minutter fra Kalvehave. Det er det suverænt bedste udgangspunkt for en forhandling, siger Kathrine Olldag.

Radikale Venstre har hele tiden haft som mål at få sløjfet Lindholm som udrejsecenter.

- Jeg tror, at fremtiden er lys for Lindholm. Jeg tror ikke, at det bliver til noget, vurderer Kathrine Olldag.

- Det er selvfølgelig spekulation fra min side, men jeg tror, at Mette Frederiksen vil bruge Lindholm som forhandlings-objekt.

Kathrine Olldag fik i alt 1595 personlige stemmer. Dermed er hun én af de 16 mandater, som Radikale Venstre får i Folketinget. Der er tale om en fordobling i forhold til seneste folketingsvalg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk