23. november 2017
DLG?s bygninger i Bårse gør i forvejen et markant indtryk i landskabet, men nu er koncernen klar til at bygge til. Her ses den nye bygning, der kommer til at ligge tæt på Næstvedvej.Illustration: DLG Øst
DLG?s bygninger i Bårse gør i forvejen et markant indtryk i landskabet, men nu er koncernen klar til at bygge til. Her ses den nye bygning, der kommer til at ligge tæt på Næstvedvej.Illustration: DLG Øst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DLG bygger ud i Bårse - 25 arbejdspladser på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DLG bygger ud i Bårse - 25 arbejdspladser på vej
Vordingborg - 19. april 2017 kl. 05:45
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det går stærkt med strukturændringerne i landbruget, og derfor er DLG nødt til at gøre noget markant for at tilpasse sig markedet.

Det er baggrunden for, at DLG Øst nu gør klar til at lukke afdelingerne i Ringsted og Maribo for i stedet at samle al administration, salg og drift i Bårse. Afdelingen på Korndrevet i Bårse tager dermed det sidste store skridt mod at blive centrum for DLGs aktiviteter øst for Storebælt.

- Vi får færre og større kunder, og det kræver en helt anden type kompetencer hos os og en anden struktur, forklarer detaildirektør Knud Rasmussen fra DLG Øst.

- Vi vil stadig være fysisk til stede rundt omkring med vores 28 kornmodtagelsescentre og vores ni Land & Fritid-butikker, understreger han.

Tilbage i november sidste år var koncernen igennem en sparerunde, hvor 10 stillinger blev skåret fra. Det bliver dog ikke nødvendigt med flere fratrædelser i forbindelse med flytningen til Bårse. I alt 25 ansatte flytter med til Bårse.

DLG Øst har arbejdet længe på flytteplanerne, men først nu har man fået grønt lys til den nødvendige udbygning fra Teknik- og Miljøudvalget i Vordingborg Kommune.

Der bliver tale om en 200 kvadratmeter stor bygning i to etager - i alt 400 ekstra kvadratmeter - der bliver opført parallelt med den nuværende Land & Fritid-butik, hvor også de nuværende administrationslokaler er placeret.

Der kommer til at være 10 meter mellem den gamle og den nye bygning, og de bliver forenet med en gangbro.

Knud Rasmussen håber at byggeriet kan gå i gang i starten af maj. Planen er, at den skal stå færdig til december.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk