26. juni 2019
Den godt 4,7 kilometer lange strækning mellem Lundby og Bårse er øverst på listen over cykelsti-projekter i kommunen, men med en pris på 20,6 millioner er det svært at finde penge til den.Illustration: Krak
Den godt 4,7 kilometer lange strækning mellem Lundby og Bårse er øverst på listen over cykelsti-projekter i kommunen, men med en pris på 20,6 millioner er det svært at finde penge til den.Illustration: Krak
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelsti til 20 millioner i fare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelsti til 20 millioner i fare
Vordingborg - 09. februar 2019 kl. 11:58
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

20,6 millioner kroner. Så meget vil det koste at etablere cykelsti mellem Lundby og Bårse. Projektet vil dræne kommunens cykelsti-pulje de næste tre år, så der hverken vil være råd til nye cykelstier eller renoveringer af cykelstier før end i år 2022.

Det regnestykke fik tidligere på ugen plan- og teknikudvalget til at sætte bremserne i overfor cykelsti-projektet, der ellers har været en væsentlig del af debatten omkring biogas-anlægget ved Køng Mose.

Derfor måtte udvalgsformand Michael Larsen (R) også skuffe de fremmødte borgere, der torsdag aften var mødt frem til dialogmødet i Bårse-Beldringe Lokalråd.

- Vi fik snakket en del om cykelstier mellem Lundby og Præstø. Det er ret besværligt at bevæge sig på cykel mellem byerne, og det bliver kun værre med alle de lastbiler, der kommer til at køre der, hvis biogas-anlægget bliver godkendt, forklarer lokalrådsmedlem Leif Rasmussen, der var ordstyrer ved dialogmødet.

- Der blev snakket om i stedet at lave en dobbeltrettet cykelsti i den ene side, men det var der delte meninger om blandt politikerne, da det anses for at være for farligt med en dobbeltrettet cykelsti og krydsende cyklister, forklarer Leif Rasmussen og tilføjer, at politikerne lovede at ville kigge på mulige løsninger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk