2. marts 2021
På Lundbyvej mellem Køng og Køng Kirke ligger den første del af den nye cykelsti allerede klar. Her mangler kun den sidste finish. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

På Lundbyvej mellem Køng og Køng Kirke ligger den første del af den nye cykelsti allerede klar. Her mangler kun den sidste finish. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelsti her, der og allevegne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelsti her, der og allevegne
Vordingborg - 22. februar 2021 kl. 10:25
Af Lars Christensen

Vejret i de seneste uger har bestemt ikke været med folkene fra entreprenørfirmaet Jens H. Hansen. Sne og tø er ikke optimalt, når der skal anlægges cykelsti, og det har bestemt ikke været nemmere af, at firmaet er i gang med arbejdet på hele tre forskellige strækninger mellem Køng og Bårse.

Med væsentligt varmere temperaturer i udsigt i de kommende dage ser det dog ud til, at det længe ventede cykelsti-arbejde omsider kan komme op i omdrejninger igen, og det ser man frem til hos entreprenørfirmaet.

- Vi har spredt os lidt ud, så vi kan fordele arbejdet mest optimalt, forklarer Anna Jacobsen, projektleder og medejer af entreprenørfirmaet.

Virksomheden har 10-12 ansatte tilknyttet projektet, som gik i gang i det sene efterår sidste år.

- Mellem Køng og Køng Kirke har vi asfalteret, og her mangler vi kun noget brolægningsarbejde, så er vi færdige på den strækning. Det starter op, så snart vejret er til det, og så skal det være færdigt senest til maj, forklarer hun.

- Vi er også i gang lige før Lundby, og her skal vi have asfalteret i løbet af foråret, tilføjer hun.

Den største af strækninger går fra Gl. Lundby til Bårse. Her er man også kommet godt i gang med arbejdet, og ved indgangen til Bårse begynder man nu for alvor at kunne fornemme den nye cykelsti, som især skoleeleverne får glæde af.

Det store cykelstiprojekt har været mange år undervejs og koster samlet 24,5 millioner kroner. Planen er, at cykelstien skal stå færdig til sommer.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk