20. april 2019
I Råbylille på Møn var der fest, og landsbyboerne havde lavet en særlig hilsen, som de håbede, at helikopteren ville få øje på.
I Råbylille på Møn var der fest, og landsbyboerne havde lavet en særlig hilsen, som de håbede, at helikopteren ville få øje på.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelløb blev uvurderligt postkort for Vordingborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelløb blev uvurderligt postkort for Vordingborg
Vordingborg - 10. august 2018 kl. 12:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 28. udgave af cykelløbet PostNord Danmark Rundt blev livedækket fra start til slut på DR1. Det var første gang i løbets historie, og tredje etape, der fredag 3. august blev kørt i Vordingborg Kommune, blev det sjette mest sete program hele ugen med 603.000 seertimer. Måler man på DR alene, blev tredje etape det femte mest sete program hele ugen.

- Når reporterne er ude langs ruten, og helikopteren er i luften, bliver cykelløbet også til en fortælling om de landområder, landsbyer, større byer og afkroge af det ganske danske land, som feltet suser forbi. »Møn er øen«-billederne og byfesten i Råbymagle er lige præcis det, som det her cykelløb også skal være med til at skabe rammerne omkring. Vi skal levere underholdende cykelløb og et sommerpostkort fra Danmark, siger løbsdirektør Jesper Worre til Sjællandske.

- Der er rigtigt mange cykelentusiaster i Danmark, men seertallene afslører også, at der er mange, der ser med, som ikke nødvendigvis interesserer sig for cykelløb til daglig. Det understreger, at cykelløbet bliver interessant for endnu flere, når det kombineres med flotte helikopterbilleder.

Det kostede Vordingborg 310.000 kroner at blive målby for 3. etape af PostNord Danmark Rundt. Derudover har kommunen betalt 100.000 kroner for blandt andet omlægning og afspærring af trafik.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk