20. september 2020
Mystik i sengen.
gallery icon

Se billedserie

Mystik i sengen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cantabile fik russisk succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cantabile fik russisk succes
Vordingborg - 16. november 2016 kl. 09:35
Af Poul Poulsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vordingborgs egnsteater, Cantabile 2, har fået succes langt uden for kommunegrænsen. I samarbejde med et russisk dansekompagni er forestillingen Venus Labyrinten spillet i Sankt Petersborg i Rusland med danske og russiske skuespillere, og det bliver måske gntaget, skriver Sjællandske onsdag.

- Publikum var glade for at blive udfordret på en for dem helt ny måde, og de russiske medier har været meget nysgerrige. Derfor er vi allerede nu i dialog med de russiske arrangører om at komme tilbage og spille i Sankt Petersborg eller i Moskva, siger teaterleder Nullo Facchini.

Han henviser blandt andet til den russiske Facebook-side for arrangementet og til nyhedsartikler og tv-indslag fra Rusland.

Teaterchefen for det russiske dansekompagni Kannon Dance tog initiativ til kultur-udvekslingen, og han er begejstret for resultatet.

- Projektet gjorde stort indtryk på det russiske publikum. Mange måtte gå forgæves, fordi der var udsolgt, og de, som kom igennem labyrinten, kunne nærmest ikke vente med at se forestillingen igen. De fortalte, at de aldrig havde set noget lignende, siger Vadim Kasparov, som er leder af dansekompagniet, i følge en pressemeddelelse.

Cantabile2 opfører ikke traditionelle teaterforestillinger, men kalder det selv human performance. I Venus Labyrinten møder hver enkelt tilskuer en performer alene, og det gjorde stort indtryk på det russiske publikum

Det er blandt andet blevet til store artikler i russiske aviser og på tv-kanaler.

Forestillingen fik støtte fra Statens Kunstfund og Det Danske Kulturinstitut.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk