19. april 2019
Fredag eftermiddag, mens der  stadig åbent under viadukten på Orevej. Under broen ses de midlertidige spunsvægge, Banedanmark har brugt til at anlægge et nyt jernbanespor. Foto: Claus Vilhelmsen
Fredag eftermiddag, mens der stadig åbent under viadukten på Orevej. Under broen ses de midlertidige spunsvægge, Banedanmark har brugt til at anlægge et nyt jernbanespor. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byggeriet af ny viadukt ved Ore begynder til januar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggeriet af ny viadukt ved Ore begynder til januar
Vordingborg - 06. oktober 2018 kl. 11:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Banedanmark i weekenden spærrer viadukten på Orevej i Vordingborg af, er det fordi, man går i gang med den første permanente del af det, der skal blive til en ny højere og bredere viadukt mellem Masnedsund og Ore. I længere tid har der været opsat spunsvægge på begge sider ved viadukten, men det er kun som midlertidige vægge, Banedanmark har brugt til at anlægge et nyt jernbanespor nord og syd for viadukten.

- De midlertidige spunsvægge er placeret, så vi har haft mere plads at arbejde på i forbindelse med jorddæmningerne, men de bliver pillet ned igen, når vi går i gang med at bygge den nye viadukt, forklarer byggeleder Hans Christian Lollike fra Banedanmark til Sjællandske.

I denne weekend er det spunsjern og pæle, der skal rammes ned i jorden. 26.-28. oktober, når viadukten spærres af igen, er det betonpæle, der arbejdes med.

Læs mere i Sjællandske lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk