21. april 2019
20-årige Simon er søn af en af de tre ejer Thomas Stecher. Han hjælper til om sommeren, men går ellers på ZBC i Vordingborg.
gallery icon

Se billedserie

20-årige Simon er søn af en af de tre ejer Thomas Stecher. Han hjælper til om sommeren, men går ellers på ZBC i Vordingborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bryghuset ikke længere et mikrobryggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bryghuset ikke længere et mikrobryggeri
Vordingborg - 16. juli 2018 kl. 17:10
Af Tekst og foto: Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bryghuset Møn startede som et mikrobryggeri, og det er også sådan, de fleste ser på det. Men omsætningen er steget med 25 procent om året i de syv år, Thomas Stecher og David Jensin har haft virksomheden, og nu har Bryghuset Møn passeret definitionen for et mikrobryggeri, skriver Sjællandske.

- Når vi producerer mindre end 380.000 liter om året, får vi lidt lempeligere afgifter. Men vi er nu oppe på ca. 400.000 liter, fortæller David Jensin.

De to har været indehavere af bryggeriet i syv år, og får et par år siden kom Kasper Bøgedal med. De tre ejer hver 1/3.

For seks år siden købte de den gamle brugs på Priorsvej, og for to år siden flyttede de hele produktionen ud fra Luffes Gård. Det har givet meget bedre muligheder.

Faktisk kan de mere end fordoble produktionen, før de løber ind i pladsproblemer igen.

- Vi kan producere én million liter om året, men det har vi ikke ambitioner om. Vi kører en ret personlig forretning, og jeg kender hver en restauratør i København. Det kan ikke lade sig gøre, hvis vi producerer meget mere. Jeg er faktisk godt tilfreds med den størrelse, vi har nu, og vi behøver ikke at blive meget større, mener David Jensin.

Læs mere i Sjællandske tirsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk