14. april 2021
D.T. Brolægning og Enterprise rykker fra den vestlige ende af Algade til Slotstorvet. Dermed kommer endnu et lokale i den vestlige ende til at stå tomt. Foto: Lars Christensen
D.T. Brolægning og Enterprise rykker fra den vestlige ende af Algade til Slotstorvet. Dermed kommer endnu et lokale i den vestlige ende til at stå tomt. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brolægger flytter ud af alt for store lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brolægger flytter ud af alt for store lokaler
Vordingborg - 24. februar 2021 kl. 10:29
Af Lars Christensen

Det var noget af en drøm, der gik i opfyldelse for Dennis Thun, da han flyttede firmaet væk fra hjemmeadressen i Kastrup og ind i Axia Advokaters tidligere kontor på Algade 34A i Vordingborg.

Med et slag gik D.T. Brolægning & Entreprise nemlig fra at have lidt under 20 kvadratmeter til at kunne boltre sig på hele 185 kvadratmeter.

Her fire år senere går firmaet dog klar til at forlade rammerne igen, og det er der en meget simpel forklaring på. Der er ganske enkelt alt for meget plads.

- Dengang var vi var bare glade for, at vi kunne rykke ind i så stort et lokale, men vi kan jo godt se, at der slet ikke er brug for så mange kvadratmeter. Det er spild af varme, det er spild af penge og det er spild af ressourcer, fortæller Dennis Thun.

Firmaet har i dag 13 ansatte og laver alskens opgaver indenfor brolægning. Langt hovedparten af opgaverne ligger dog inde i København, så det er primært hustruen Helena Thun og en enkelt ansat mere, der tager sig af kontoret i Vordingborg.

Selvom de fleste opgaver i dag ligger i København, har firmaet gennem årene lavet en række store brolægningsopgaver lokalt. Det var nemlig D.T. Brolægning og Entreprise, der lagde de røde teglsten både på Slotstorvet og Borgertorvet ved det nye Job- og Borgerservice.

Nu får firmaets ansatte rig lejlighed til at studere deres eget arbejde, for i løbet af foråret rykker firmaet nemlig ind i en lejlighed på første sal over Restaurant Victor, med direkte udsigt til Slotstorvet.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk