21. september 2020
Der vil være et utal af små og mellemstore opgaver, der skal løses i forbindelse med byggeriet af den kommende Femern-forbindelse. Grafik: Femern A/S
Der vil være et utal af små og mellemstore opgaver, der skal løses i forbindelse med byggeriet af den kommende Femern-forbindelse. Grafik: Femern A/S
Foto: Femern.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bro-millioner gavner i hele regionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bro-millioner gavner i hele regionen
Vordingborg - 05. december 2019 kl. 08:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele kommunen: Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har besluttet at give 14,5 millioner kroner til projektet »Femern-forbindelsen som vækstdriver«.

arrow Læs også: Femern skal få væksten til at buldre

Pengene skal medvirke til, at man kan skaffe kvalificeret arbejdskraft og uddanne medarbejdere til en lang række opgaver. Samtidig skal flere af regionens virksomheder styrkes på konkurrencekraften, så de kan blive stærke underleverandører til det 18 kilometer lange tunnelbyggeri mellem Danmark og Tyskland.

- Med tanke på de mange potentielle ordrer i forbindelse med de kommende års store anlægsprojekter på Sjælland, Lolland- og Falster er det uhyre vigtigt, at virksomhederne faktisk er i stand til at løfte opgaverne. De skal kunne byde ind på ordrerne, og det kræver god forberedelse, siger borgmester Mikael Smed (S), Vordingborg Kommune, og kalder det en saltvandsindsprøjtning til virksomhederne.

Det er CELF Lolland-Falster, der sammen med en række erhvervsskoler i Region Sjælland, Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier, Femern Belt Development og Jobcentrenes Rekrutteringsservice Sjælland står bag projektet.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk