23. september 2021
Meget vil være, som det plejer, når Danmarks Borgcenter åbner - og så alligevel ikke. Der skal sprittes af, og der bliver ikke adgang til Gåsetårnet. Foto: Danmarks Borgcenter
gallery icon

Se billedserie

Meget vil være, som det plejer, når Danmarks Borgcenter åbner - og så alligevel ikke. Der skal sprittes af, og der bliver ikke adgang til Gåsetårnet. Foto: Danmarks Borgcenter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgcenter åbner uden Gåsetårnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgcenter åbner uden Gåsetårnet
Vordingborg - 22. maj 2020 kl. 17:10
Af Nina Lise

Danmarks Borgcenter slår dørene op lørdag 23. maj klokken 10. Ventetiden har på grund af coronakrisen været lang, og selvom alle museer nu må genåbne, sker det ikke uden en række nødvendige tiltag.

- Vi opfordrer alle til at bestille billet på vores hjemmeside forud for besøget, så vi kan styre, hvor mange gæster der er på museet samtidig. Man køber billet til en bestemt dato i en to-timers periode, forklarer Carina Nørgaard Schou, kommunikationschef på Danmarks Borgcenter i Vordingborg.

- Derudover har vi gjort meget ud af skiltning, der skal guide og informere publikum, og vi gør ekstra meget ud af rengøringen, så alle gæster kan føle sig trygge. Især vores iPadguides bliver grundigt sprittet af efter hver brug, fortsætter hun.

Danmarks Borgcenter fortæller historien om middelalderens borge, konger og magt for både børn og voksne. Med til fortællingen hører en tur op i Gåsetårnet, men det forbliver i første omgang lukket indtil 8. juni, hvor man forventer, at forsamlingsforbuddet vil være hævet til 30-50 personer.

Gæster, der ikke kan vente med at besøge borgcentret, bliver dog ikke snydt.

- Alle gæster får et stempel på deres billet, som giver dem gratis adgang til Gåsetårnet ved et senere besøg, når vi kan igen kan åbne tårnet på forsvarlig vis, siger Carina Nørgaard Schou.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk