14. oktober 2019
De endelige planer for byggeriet er endnu ikke på plads, men det ligger fast, at boligerne skal placeres i en slags hestesko med grønne fællesarealer i midten.Illustration: Vordingborg Boligselskab
gallery icon

Se billedserie

De endelige planer for byggeriet er endnu ikke på plads, men det ligger fast, at boligerne skal placeres i en slags hestesko med grønne fællesarealer i midten.Illustration: Vordingborg Boligselskab
Foto: Nordic Localization Team
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boligselskab klar til første nybyggeri i over 10 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boligselskab klar til første nybyggeri i over 10 år
Vordingborg - 09. januar 2019 kl. 06:19
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

34 almene boliger og et fælleshus. Det er, hvad Vordingborg Boligselskab har af planer for Antonibakken ved Præstø.

Kort før jul faldt en købsaftale på plads mellem boligselskabet og Vordingborg Kommune, og på det seneste kommunalbestyrelsesmøde godkendte politikerne det såkaldte skema a for byggeriets økonomi.

Fra kommunen side glæder man sig over boligselskabets projekt, som man håber på kan bane vejen for flere byggeprojekter på resten af Antonibakken.

Med sine 3111 kvadratmeter lægger Vordingborg Boligselskab beslag på det sydøstligste hjørne af området tæt ved Rema 1000, men der er stadig plads til mange flere boliger på bakken.

- Nu går vi forrest, men jeg håber meget på, at der er andre private investorer, der også vil melde sig på banen, så vi kan bygge samtidig. Det bliver en udfordring for vores kommende beboere, hvis resten af byggeriet først går i gang, når de er flyttet ind, forklarer Jens Hartmann, direktør i Vordingborg Boligselskab.

Han understreger, at byggeprojektet på Antonibakken er et stort projekt for boligselskabet.

- Det er over 10 år siden, at vi sidst har bygget noget. Vi nåede at bygge i både Vordingborg, Præstø og Stege, men så kom finanskrisen, så vi har ikke bygget noget siden 2007, forklarer direktøren.

Målgruppen for Antonihøj-projektet er folk på 50+, og langt de fleste af boligerne forventes at blive 3-værelses boliger på 85-87 kvadratmeter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk