14. december 2017
Vordingborgs borgmester, Michael Seiding Larsen,var dagens første taler
gallery icon

Se billedserie

Vordingborgs borgmester, Michael Seiding Larsen,var dagens første taler
Foto: Lene Egeberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Folkemødet er i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Folkemødet er i gang
Opdateret 26. august 2017 kl. 13:57
Vordingborg - 26. august 2017 kl. 13:50
Af Lene Egebjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folkemøde Møn 2017 gik lørdag formiddag i gang i god ro og orden, om end med færre gæster fra morgenstunden end tilfældet var sidste år. Dagen vil så vise, om man kan matche rekorden på cirka 6000 gæster i alt fra 2016, men der var i hvert fald publikum til de debatter, der gik i gang rundt omkring pladsen ved Fanefjordskolen, og som fortsætter dagen igennem
Først blev der dog budt velkommen fra hovedscenen, hvor Vordingborg Kommunes borgmester, Michael Seiding Larsen, gik på scenen – fulgt af folketingspolitikere som Venstres Marcus Knuth og Liberal Alliances Simon Emil Ammitzbøll.

Efter en pause afsat til debatter i teltene på pladsen – herunder én viet til spidskandidaterne ved det kommende kommunalvalg i Vordingborg – indtog endnu en folketingspolitiker hovedscenen: Socialdemokraternes leder, Mette Frederiksen, deltog for tredje gang i folkemødet på Møn, hvor hun selv har sommerhus, og som tidligere år lykkedes det hende at samle en pæn kødrand foran scenen med en tale, der opfordrede til mere fællesskab og brobygning i samfundet.

Folkemøde Møn bliver i år holdt for fjerde år i træk og har denne gang strakt sig over to dage, da der også fredag var stormøde på Fanefjordskolen på Vestmøn. Denne dag var dog øremærket over 2000 skoleelever fra Vordingborg og nabokommunerne.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk