23. september 2021
Her holder regionaltoget på Lundby Station stille. Det var i toget, at en 42-årig franskmand truede personale og en passagerer med en kniv,  hvorefter han flygtede ud på perronen på Lundby Station og blev skudt af politiet. Foto:  Pressefotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Her holder regionaltoget på Lundby Station stille. Det var i toget, at en 42-årig franskmand truede personale og en passagerer med en kniv, hvorefter han flygtede ud på perronen på Lundby Station og blev skudt af politiet. Foto: Pressefotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Betjente måtte skyde franskmand i dansk tog: Amok med kniv - her er dommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betjente måtte skyde franskmand i dansk tog: Amok med kniv - her er dommen
Vordingborg - 08. september 2021 kl. 15:48
Af J.C. Borre Larsen

En franskmand i begyndelsen af 40'erne fra Næstved blev onsdag eftermiddag i retten i Nykøbing Falster dømt for trusler mod blandt andre tjenestemænd i funktion. Straffen lyder på seks års udvisning af Danmark.

Det var tilbage i februar i år, at han i regionaltoget på Sydbanen truede en kvindelig passagerer og tre af togpersonalets ansatte med en 20-30 centimeter lang kniv.

Da toget holdt stille i Lundby dukkede politiet op. Manden truede tre betjente med kniven, inden han flygtede ud af toget og hen ad perronen. Én af betjentene affyrede sin pistol og ramte franskmanden med et skud i armen og to skud i maveregionen.

Manden bliver nu ført tilbage til psykiatrisk hospital i Slagelse, inden han sendes hjem til Frankrig.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk