22. oktober 2019
Bernhard August Jensen med sporhunden Junior foran byggeopmagasineringspladsen, hvor skiltet gemmer sig. Han undrer sig over, at det kan tage et halvt år at få skiltet på plads. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Bernhard August Jensen med sporhunden Junior foran byggeopmagasineringspladsen, hvor skiltet gemmer sig. Han undrer sig over, at det kan tage et halvt år at få skiltet på plads. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beboer har fået nok: Ingen kan finde os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beboer har fået nok: Ingen kan finde os
Vordingborg - 12. november 2018 kl. 05:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hjemmehjælperne må flere gange om ugen bruge kostbare minutter på at spørge om vej. En beboer fik ikke post, før hun klistrede sit husnummer op ude ved vejen. Og en ambulance vil ikke ane, om den skal dreje til højre eller venstre.

Bernhard August Jensen fra Østerbro 53, Præstø, har fået nok. Siden juni har der manglet skiltning ved indkørslen til boligerne på og omkring det tidligere Fjordgården i Præstø. Skiltningen er forsvundet i forbindelsen Estate Invests ombygning af det tidligere plejecenter.

- Når man kommer kørende ind, deler vejen sig. Tidligere stod der et skilt, så man kunne se, hvilke husnumre, der ligger henholdsvis til højre og venstre. Men skiltet blev revet op med en gravko under byggeriet, fortæller Bernhard August Jensen til Sjællandske.

Estate Invests overtog i 2016 det nedslidte plejecenter og begyndte i 2017 på ombygningen til moderne seniorboliger, der udlejes til Jehovas Vidners Plejestøtteforening.

Rundt om ligger rækkehuse ejet af Vordingborg Boligforening. I et af dem bor Bernhard August Jensen. Men indkørslen ligger på Estate Invests matrikel.

Han har talt med Vordingborg Kommune, der siger, at det er matrikelejerens ansvar at sikre skiltning. Han har talt med Jehovas Vidner, der henviser til Estate Invest. Her afviser direktør Peter Nielsen, at man har modtaget klagen. Det er ikke sandt, siger direktør Jens Hartmann fra Vordingborg Boligselskab. Begge lover de nu, at skiltningen bliver bragt i orden.

Læs mere i Sjællandske mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk