22. september 2019
Stine Pilt Olsen fra Det Konservative Folkeparti står i spidsen for en noget anderledes banko-aften i Stege. Foto: J.C. Borre Larsen
Stine Pilt Olsen fra Det Konservative Folkeparti står i spidsen for en noget anderledes banko-aften i Stege. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Banko og valgflæsk på tapetet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banko og valgflæsk på tapetet
Vordingborg - 07. april 2019 kl. 15:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til en hyggelig aften, når Thorsvang Samlermuseum i Lendemarke onsdag 10. april danner rammen om politikerbanko med fem lokale politikere, der stiller op til det kommende folketingsvalg fra Vordingborg-kredsen. Det drejer sig om Charlotte Bisserup Bechfeldt (V), Brian Bressendorff (S), Stine Pilt Olsen (C), Jacob Mark (SF) og Frederik Damgaard (LA). Gevinsterne sørger politikerne for, og som bankovært er det Mickey Holland Pless, direktør for Nykøbing F. Revyen, der styrer løjerne.

- Det er tænkt som en aften, hvor vælgerne kan lære os politikere lidt bedre at kende, lyder det fra initiativtageren Stine Pilt Olsen, der tidligere med stor succes har afviklet politikerbanko på Hotel Saxkjøbing på Lolland.

Forud for bankospillet i Stege serveres der »valgflæsk« i form af stegt flæsk med persillesovs. Prisen for arrangementet er 175 kroner, som ud over maden dækker to banko-plader og en øl eller vand. Billetter bestilles på wwww.place2book.com. Arrangementet begynder klokken 18.30.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk