21. januar 2019
Henrik Jacobsen kommer oprindeligt fra Assens, men åbnede eget bageri i Nyråd i 2016. Nu har sammen med sin bror set selskabet forgrene sig til Næstved og Store Heddinge. Foto: Thøger Raun
gallery icon

Se billedserie

Henrik Jacobsen kommer oprindeligt fra Assens, men åbnede eget bageri i Nyråd i 2016. Nu har sammen med sin bror set selskabet forgrene sig til Næstved og Store Heddinge. Foto: Thøger Raun
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bagermester ser forretningen rejse sig efter konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bagermester ser forretningen rejse sig efter konkurs
Vordingborg - 24. maj 2018 kl. 14:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I marts sidste år så det ikke ud til, at bagermester Henrik Jacobsen fra Nyråd kunne få lov til at lave så meget som en klejne mere i butikken på Hovedgaden 50. Men en storebror med talforståelse har med et slag skubbet til forretningen, så Bager Jacobsen nu kan kalde sig medarbejder i butikker i tre byer; Næstved, Nyråd og Store Heddinge.

- Jeg gik konkurs sidste forår. Det var en hård tid, men nu har jeg fået min bror med. Han tager sig af pengene, og jeg tager mig af bagningen. Det er jeg alligevel meget bedre til, forklarer Henrik Jacobsen til Sjællandske.

Senest tilkomne af de tre forretninger er den i Store Heddinge.

- Vi satser på de små byer, hvor udbuddet er småt med frisk brød, og det ser ud til at virke i Nyråd og her. Næstved er et brødudsalg, hvor vi kører fra bageriet i Nyråd, og det mangler endnu at komme helt op at spille, siger han.

Henrik Jacobsen åbnede bageriet i Nyråd i starten af 2016. På nuværende tidspunkt har virksomheden cirka 60 medarbejdere - løst- og fastansatte - spredt på tre adresser.

Læs mere i Sjællandske onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk