20. januar 2020
Jens Jacobsen kan smile igen. På trods af konkursen er der igen gang i bageriet i Nyråd. Hans bror Henrik bager videre, mens Jens står for det økonomiske. Foto: Claus Vilhelmsen
Jens Jacobsen kan smile igen. På trods af konkursen er der igen gang i bageriet i Nyråd. Hans bror Henrik bager videre, mens Jens står for det økonomiske. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bageren er genopstået og bespiser hele Nyråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bageren er genopstået og bespiser hele Nyråd
Vordingborg - 03. december 2018 kl. 13:54
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var engang en mand, som for et par tusind år siden kunne bespise en folkemængde ude i ørkenen. Senere døde han, men han genopstod.

Bageren i Nyråd gik konkurs i tirsdags, men allerede lørdag var der igen lys i butikken, og hylderne bugnede af varmt bagerbrød til glæde for byens borgere. Således også mandag morgen, da Sjællandske kom forbi.

Men hvordan hænger det nu sammen?

Inden for står en glad Jens Jacobsen. Han bager ikke - det gør hans bror Henrik - men Jens er ham med tallene. Han forklarer:

Vi var gået konkurs, som vi meldte ud på Facebook. Men vi havde et firma, som kørte bagerierne i Næstved, Nyråd og St. Heddinge, og det var det firma, der gik ned. Egenkapitalen er dermed tabt.

- Vi havde nogle problemer med SKAT, men troede egentlig, at vi havde lavet en aftale med dem. Men de skruede lidt på knapperne, og så måtte vi give op.

- Hvordan kan I så køre videre?

- Nu er det mig personligt, der har bageriet i Nyråd, men Næstved og St. Heddinge er ude. Det betyder, at jeg hæfter personligt, hvis det går galt, men til gengæld starter vi fra nul med SKAT, siger Jens Jacobsen.

- Hvad så med Henrik. Er han ansat af dig?

- Nej, det er godt nok stadig ham, der bager. men han må tjene op til 50.000 kr., før han skal have et cvr-nummer. Og så må vi se til den tid, hvordan vi skal gøre det, svarer Jens Jacobsen.

Det skriver Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk