14. juli 2020
Med flere end 20 pladeudgivelser og over 40 års erfaring lægges festivalens søndag eftermiddag i hænderne på en af grundpillerne i dansk sangskrivning og entertainment, Allan Olsen. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Med flere end 20 pladeudgivelser og over 40 års erfaring lægges festivalens søndag eftermiddag i hænderne på en af grundpillerne i dansk sangskrivning og entertainment, Allan Olsen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allan Olsen bliver hovednavn til Midsommer Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allan Olsen bliver hovednavn til Midsommer Festival
Vordingborg - 10. december 2019 kl. 09:04
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter at have sat publikumsrekord i 2019 udvider Midsommer Festival med koncertprogram om søndagen. Sangskriver Allan Olsen er blandt de første offentliggjorte navne til næste års festival.

- Vi spiller med alle de muskler, vi har. Samtidig vil Allan Olsen gerne ud i provinsen på de små hyggelige steder og spille, så han har også givet sig lidt, fortæller Joakim Dandanell Nielsen, talsmand for Midsommer Festival i Præstø.

Det er ikke kun Allan Olsen, der vækker opsigt på plakaten. Efter dette års succes, hvor Midsommer Festival kunne melde udsolgt med det største antal gæster i festivalens historie, har festivalledelsen besluttet at udvide med en ekstra dag. Hvor søndag tidligere var hjemrejsedag, vil der nu være musik og afslutning med aftensmad.

- Vores frivillige har gode privilegier, så vi håber, at de vil blive en dag ekstra. Vi skal nok bruge lidt flere hænder, men ellers håber vi at kunne klare det med, at folk bliver en time længere, siger Joakim Dandanell Nielsen.

Midsommer Festival startede som en havefest, og den profil ønsker man at fastholde. Festivalen skal fortsat kunne være i familien Irgens Seidlers have ned til Tubæk Å i Præstø.

- Man skal være dygtig, hvis man skal fare vild på Midsommer Festival, og vi fastholder de gode intime rammer. Men vi arbejder meget med festivalens profil. Det handler om at finde balancen mellem, hvad folk vil have, og hvad vi vil tilbyde, siger Joakim Dandanell Nielsen.

Køb billet
  • Man kan allerede nu sikre sig adgang til Midsommer Festival 2020 ved at købe »Early Bird«-billetter.
  • De sælges resten af året til en reduceret pris i begrænset omfang.
  • Fra 1. januar starter salget af partout- og enkeltdagsbilletter til festivalen. Se mere på www.midsommerfestival.dk.

Mindre kendte navne skal fortsat være en stor del af festivalens identitet.

- Med Allan Olsen rammer vi en målgruppe, der måske ikke ville være taget på Midsommer Festival. Når de så er der, vil vi gerne bringe nogle alternativer i spil, så folk får øjnene op for nye bands. Nogle gange ved man ikke, at man har behov for at få præsenteret ny musik.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk