21. januar 2021
Afdelingsleder Allan Mikkelsen fra Møn Skole Fanefjordafdelingen er testet positiv for Covid-19, og derfor er skolen nu lukket til og med tirsdag i næste uge. Arkivfoto
Afdelingsleder Allan Mikkelsen fra Møn Skole Fanefjordafdelingen er testet positiv for Covid-19, og derfor er skolen nu lukket til og med tirsdag i næste uge. Arkivfoto
Foto: H_Ko - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afdelingsleder syg - elever og lærere sendt hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afdelingsleder syg - elever og lærere sendt hjem
Opdateret 06. november 2020 kl. 16:31
Vordingborg - 06. november 2020 kl. 13:05
Af Lene C. Egeberg

Møn Skole Fanefjordafdelingen er fredag blevet lukket ned, da afdelingsleder Allan Mikkelsen er blevet konstateret positiv for Covid-19. Det oplyser Allan Mikkelsen selv til Sjællandske.

- Jeg fik symptomer onsdag eftermiddag/aften, og er så blevet testet, og det viste sig, at jeg er smittet, siger han.

Det betyder, at skolen ikke åbnede fredag, og først vil gøre det igen tidligst onsdag i næste uge. I mellemtiden er alle cirka 64 elever og de 14-15 lærere og pædagoger sendt hjem, og alle lærere skal nu også testes for corona, oplyser Allan Mikkelsen.

- Forældrene kan vælge også at få børnene testet, men det er ikke et krav, og jeg har heller ikke været i nærkontakt med dem. Jeg opholder mig jo mest på mit kontor, siger skolelederen.

Der var ikke tid nok til at arrangere nogen form for fjernundervisning af eleverne fredag, men fjernundervisning/nødundervisning vil være på plads fra mandag.

Til gengæld må eleverne sluge, at de for anden gang på kort tid bliver snydt for en særlig oplevelse. For ikke så længe siden skulle de nemlig have deltaget i morgensang på DR sammen med Sigurd Barret, men det blev aflyst. Det fik Allan Mikkelsen til at skrive til DR om børnenes skuffelse, og løsningen blev, at den populære sanger i stedet skulle besøge skolen og give koncert for eleverne. Det skulle være sket på mandag, men er nu også aflyst.

- Det er rigtig ærgerligt, det er alle de sjove ting, de går glip af, siger han.

Allan Mikkelsen selv har ikke noget bud på, hvor han er blevet smittet, men han oplyser, at han »har det ikke specielt godt«.

- Jeg kan sagtens få vejret, men det er som en pænt god influenza, siger han.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk