24. maj 2019
Den 64-årlige blev truet med et jagtgevær. Arkivfoto
Den 64-årlige blev truet med et jagtgevær. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 64-årig fortalte om brutalt røveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

64-årig fortalte om brutalt røveri
Vordingborg - 14. december 2018 kl. 16:02
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev fredag en 64-årig mands tur til at fortælle, hvad han oplevede, da han i november sidste år var offer for fire medlemmer fra den familie, som anklagemyndigheden har sigtet for at stå bag en stribe grove hjemmerøverier, mest på Sjælland, men også i andre dele af landet.

Den 64-årige var udsat for et af de værste af røverierne, da han både blev slået, sparket, truet med et jagtgevær og en havesaks holdt fast om hans penis, da røveriet fandt sted i hans hjem på Østmøn sidste år.

Den 64-årige havde da heller ikke meget lyst til at genopleve oplevelsen, da han mødte i retten i Nykøbing Falster fredag, men da han først havde accepteret dommernes afgørelse om, at hans forklaring skulle gives for åbne døre, holdt han sig ikke tilbage.

Det fremgik også af forklaringen, at den 64-årige trods tilstedeværelsen af de fire røvere ikke lige var til sinds at overgive sig:

- Jeg havde bestemt, at det var mig, der styrede det her, og så kunne de gøre, hvad de ville. Jeg havde besluttet, at om de så skød mig, ville det ikke gøre ondt. De skulle ikke have lov at bestemme, sagde han blandt andet i retten, hvor han også fortalte, at han siden røveriet for nu over et år siden har gennemlevet det hver eneste nat siden.

Der ventes dom i sagen den 17. januar.

Læs mere i Sjællandske lørdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk