29. juli 2021
Kvinden, der blev fundet omkommet i en brændt lejlighed i Kirsebærplantagen, havde sår efter knivstik, oplyser politiet lørdag aften. Foto: Presse-fotos.dk
Kvinden, der blev fundet omkommet i en brændt lejlighed i Kirsebærplantagen, havde sår efter knivstik, oplyser politiet lørdag aften. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 18-årig sigtet for drab efter brand i lejlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årig sigtet for drab efter brand i lejlighed
Opdateret 05. april 2021 kl. 10:43
Vordingborg - 03. april 2021 kl. 17:20
Af Lars Christensen

Sagen om en brand i en lejlighed i Nyråd ved Vordingborg har nu udviklet sig, efter en 18-årig mand er blevet anholdt og sigtet for drab.
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog lørdag klokken 01.27 en anmeldelse om brand i en lejlighed i Kirsebærplantagen. Da politi og brandvæsen kom til stedet var lejligheden overtændt. Efterfølgende blev en omkommet person fundet i lejligheden. Den omkomne person er nu identificeret som en 18-årig kvinde. Familien er underrettet, oplyser politiet.

arrow Læs også: 18-årig kvinde stukket 10 gange med kniv

De kriminaltekniske undersøgelser har fastslået, at der er tale om drab, idet den dræbte er tilføjet flere knivstik.

Politiet har klokken 12.10 anholdt en 18-årig mand fra Sydsjælland, der sigtes for drabet på den 18-årige kvinde. Han erkender at have været på gerningsstedet. Politiet kan endnu ikke oplyses noget om motiv.

Politiets efterforskning har i løbet af lørdagen vakt undren, da man valgte at spærre et større område af rundt om Kirsebærplantagen. Det betød blandt andet, at Vintersbølle Skovvej og flere stier i området var afspærrede i flere timer.

Gerningsmanden forventes fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Næstved søndag, hvor der vil blive begæret lukkede døre af hensyn til efterforskningen i sagen.

Der resterer fortsat en del undersøgelser for at klarlægge hændelsesforløbet, og derfor kan der ikke oplyses nærmere detaljer på nuværende tidspunkt, oplyser politiet lørdag aften.

arrow Person er fundet død i lejlighed efter brand
03. april 2021 kl. 06:52 Opdateret: kl. 11:09
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk