21. september 2019
Busture rundt i kommunen tilbydes igen i år til velkomstarrangementet. Her er det fra efterårets tur. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Busture rundt i kommunen tilbydes igen i år til velkomstarrangementet. Her er det fra efterårets tur. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 1600 tilflyttere inviteres til morgenmad og bustur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1600 tilflyttere inviteres til morgenmad og bustur
Vordingborg - 14. april 2019 kl. 08:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

VORDINGBORG: Der bliver gratis adgang til Vandhuset og aktiviteter ved en række foreninger, når Vordingborg Kommune byder nye tilflyttere velkommen. Det sker 27. april i DGI Huset Vordingborg, hvor Street Power, Vordingborg Karateklub, Vordingborg Fotoklub og KiteClub Farø er med til at tage imod.

- Vi har sendt over 1600 invitationer ud til nye bysbørn over 15 år, der er flyttet til i det sidste halve års tid. Og dem der har børn, må selvfølgelig meget gerne tage dem med, siger borgmester Mikael Smed (S).

Som ved det første tilflytterarrangement kan deltagerne komme med på busturer rundt på Sydsjælland eller på Møn og Bogø. Der vil også denne gang blive lagt ud med en morgenmadsbuffet.

Arrangementet er for alle, der er flytte til kommunen i andet halvår af 2018 og her i de første måneder af 2019. Af hensyn til mad og bustur skal man tilmelde sig på www.vordingborg.dk/velkomstarrangement senest søndag 21. april.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk