5. august 2021
Karen Agnete »Nete« Viborg er et år ældre end den historiske have, og hun fik æren af at overrække blomsterne til Prinsesse Benedikte. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Karen Agnete »Nete« Viborg er et år ældre end den historiske have, og hun fik æren af at overrække blomsterne til Prinsesse Benedikte. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 101-årige Nete gav blomsterne til prinsessen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

101-årige Nete gav blomsterne til prinsessen
Vordingborg - 23. juni 2021 kl. 18:30
Af Lars Christensen

Det er normalt unge piger, der får æren af at være blomsterpiger, når de kongelige kommer på besøg. I forbindelse med Prinsesse Benediktes besøg onsdag gik man dog i en helt anden retning. Her var det nemlig 101-årige Karen Agnete »Nete« Viborg, der fik æren af at overrække buketten til prinsessen. Hun havde en række af veninderne fra Plejecenter Solhøj i Mern med sig, og der var gjort særlige pladser klar til dem, så de i ro og mag kunne overvære prinsessens ankomst på første baket.

arrow Læs også: Have udpeget som den første i Danmark

Faktisk var kommunens plan at finde en 100-årig, der kunne overrække buketten, da det ville passe godt sammen med Historisk Botanisk Haves 100 års fødselsdag. Det viste sig dog for svært at finde en med den helt rigtige alder, så man endte i stedet med at gå med den 1 år ældre Nete.

Trods den høje alder havde blomsterdamen helt styr på, hvad der skulle ske og hvem der skulle have buketten, og hun stod forventningsfuld klar med buketten hvillende oven på sin rollator, da prinsessen trillede ind på Slotstorvet.

Prinsesse Benedikte var tydeligt meget imponeret, da hun hørte om blomsterdamens alder, og hun roste hende for at være så frisk af sin alder.

Buketten, som blev overrakt til prinsessen, bestod i øvrigt blandt andet af en række planter plukket i den historiske have.

arrow Se alle billederne: Prinsesse kastede glans over havejubilæum
23. juni 2021 kl. 14:19 Opdateret: kl. 14:19
arrow Prinsessens gensyn med historisk have
23. juni 2021 kl. 08:05 Opdateret: kl. 16:11
arrow Royalt besøg til fejring af have
20. juni 2021 kl. 12:05 Opdateret: kl. 10:02
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk