21. oktober 2018
Det er svært at se, at der for blot få dage siden stadig stod en bro her, der forbandt Lundby. Nu må byen vente i 10 måneder på en ny. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Det er svært at se, at der for blot få dage siden stadig stod en bro her, der forbandt Lundby. Nu må byen vente i 10 måneder på en ny. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10 måneder uden bro: Handlende frygter for omsætning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10 måneder uden bro: Handlende frygter for omsætning
Vordingborg - 11. januar 2018 kl. 10:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvor der før var en bro er der nu et stort hul. I Lundby har Banedanmark haft travlt med at få revet en bro ned, og først om 10 måneder kan områdets beboere atter komme over jernbanen. Indtil da må de ud på en op til 12 kilometer lang omvej, skriver Sjællandske.

Broarbejdet har ført til klager over larm og klager fra forældre, der skal køre langt for at aflevere deres børn i børnehave eller skole. Samtidig kommer de mange måneder uden bro til at gå hårdt ud over de få tilbageværende butikker i byen.

- De få forretninger, der er tilbage, får det hårdt de kommende måneder. Det ville være en katastrofe, hvis de er nødt til at lukke på grund af det her, siger lokalrådsformand Steen Nielsen fra Lundby Lokalråd.

Købmand Bo Weber fra Merko mærker allerede nedgang.

- Jeg er gået 20-23 procent tilbage den seneste uge, men folkeskolen og efterskolen har også haft længere juleferie i år, så det kan godt være derfor, forklarer han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk