15. december 2018
Borgmester Michael Seiding Larsen serverer her pandekager til Jane Andersen og Eva Pedersen, der var meget imponerede over at være blevet betjent af »selveste borgmesteren«.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Michael Seiding Larsen serverer her pandekager til Jane Andersen og Eva Pedersen, der var meget imponerede over at være blevet betjent af »selveste borgmesteren«.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre præsenterede valgprogram på mad-turné

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre præsenterede valgprogram på mad-turné
Vordingborg KV17 - 22. oktober 2017 kl. 21:42
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det siges at vejen til en mands hjerte går gennem hans mave. Måske går vejen til en vælgers stemme også gennem vedkommende mave. I hvert fald havde Venstre maden parat, da de slog et slag for det kommende kommunalvalg lørdag.

Lørdag morgen startede politikerne med at servere morgenmad på Hotel Møn i Stege efterfulgt af pandekager i Bio Bernhard i Præstø og til sidst pølser og brød ved Small Stars i Vordingborg.

Politikerne kom dog ikke kun med mad til vælgerne. Med sig havde de også deres netop offentliggjorte valgprogram.

Partiet går til valg på at ville sikre en værdig ældrepleje med tryghed i hjemmeplejen, fokus på demens og et pilotprojekt med frisklavet mad på plejehjemmet.

Venstre har afsat et særligt punkt i valgprogrammet til styrkelsen af lokaldemokratiet. Man vil ansætte en borgerrådgiver i 2019 for at styrke dialogen mellem borger og kommune, man vil styrke lokalråd og frivillige foreninger og oprette et borgerekspertpanel.

Punktet med borgerrådgiver var også med i Venstres valgprogram ved sidste valg, men alligevel har mindretalsgruppen ikke kunnet få opbakning til deres ønske om en borgerrådgiver ved de seneste års budgetforhandlinger.

- Budgettet er en forhandlingsproces, og borgerrådgiveren er et punkt vi ikke har kunnet komme igennem med hidtil, men vi håber på at kunne få det med næste år, for vi synes stadig det er en god idé med en borgerrådgiver, forklarer borgmesteren, der selv fremhæver et væsentlig punkt i programmet.

- Vi er godt klar over, at folkeskolen kommer til at fylde meget. Det er vi forberedt på, tilføjer borgmesteren

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk