3. marts 2021
Villads Bloom Rossel, som går i 2.p på Øregård Gymnasium, valgte STX, fordi han følte, det gav en bred vifte af muligheder til videregående uddannelser.
Villads Bloom Rossel, som går i 2.p på Øregård Gymnasium, valgte STX, fordi han følte, det gav en bred vifte af muligheder til videregående uddannelser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voxpop: Vælg ikke gymnasium ud fra, hvad dine venner vælger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voxpop: Vælg ikke gymnasium ud fra, hvad dine venner vælger

Udover at miste fester og sociale aktiviteter på grund af corona, har Øregård levet op til Villads Bloom Rossels forventninger

Villabyerne - 22. januar 2021 kl. 14:17

Hvilke overvejelser gjorde du dig, da du skulle vælge ungdomsuddannelse?

arrow Læs også: Voxpop: - Jeg vil faktisk sige, at det hele har overrasket mig

"Jamen, det var sådan, at jeg faktisk tog rundt med min mor på de forskellige gymnasier, der ligger i Gentofte Kommune til deres orienteringsaften. Derefter overvejede jeg, hvilket et af gymnasierne, jeg bedst kunne lide og snakkede med mine forældre om det. At det skulle være STX, har jeg altid været sikker på, fordi det giver sådan en bred vifte af muligheder til videregående uddannelser," siger Villads Bloom Rossel, der går i 2.p på Øregård Gymnasium.

Undersøgte du flere muligheder?

Hvordan er de lokale gymnasier?
Gentoftes gymnasier kan på grund af corona ikke afholde deres traditionelle introaftener. Læs, hvordan rektorerne så vil afholde dem samt elevernes overvejelser inden og oplevelser efter at være startet på deres gymnasium.

"Jeg var ude på de forskellige skoler osv., men jeg undersøgte primært STX-uddannelserne, fordi det vidste jeg, at jeg ville," siger Villads.

Hvad var det vigtigste for dig?

"Det var helt klart, at jeg følte mig velkommen på gymnasiet og at stemningen var supergod, fordi man skal jo bruge det meste af sin tid på skolen i tre år, så er det bare vigtigt for mig, at der er en fed stemning på skolen," siger Villads.

Har det levet op til dine forventninger?

"På nogle punkter har det levet op til mine forventninger, sådan med, hvordan niveauet har været, og hvor flinke folk er, osv. Men på andre punkter nej, så har det slet ikke levet op, det har været totalt nederen at miste alle de fester, vi skulle have haft og det generelle sociale liv på skolen på grund af coronapandemien. Udover det har det levet op til mine forventninger helt klart," siger Villads.

Er der noget der har overrasket dig?

"Nej ikke rigtigt."

Kan du komme med en anbefaling til andre unge, der står over for at skulle vælge ungdomsuddannelse?

"Ja, følg jeres mavefornemmelse og vælg ikke gymnasium ud fra, hvad dine venner vælger. Man kommer alligevel til at få nye venner samtidig med, at man stadig ser sine gamle fra folkeskolen," siger Villads.

arrow Det gode liv: Hvem sidder der bag skærmen...
25. januar 2021 kl. 11:26 Opdateret: kl. 09:49
arrow Emil Millang: - Der er ikke nogen, der er geniale fra start
24. januar 2021 kl. 09:08 Opdateret: kl. 16:26
arrow Voxpop: - Det lyder cheesy, men gør hvad der føles rigtigt i maven
21. januar 2021 kl. 14:16 Opdateret: kl. 12:01
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

KONTAKT OS