6. december 2020
'Travmandens' varetægtsfængsling blev forlænget i fire uger ved et retsmøde ved Retten i Lyngby i dag. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
'Travmandens' varetægtsfængsling blev forlænget i fire uger ved et retsmøde ved Retten i Lyngby i dag. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldtægtssigtet travmand sidder fortsat fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldtægtssigtet travmand sidder fortsat fængslet

Manden, der er sigtet for over 100 seksualforbrydelser mod ung kvinde samt for tre voldtægter mod en anden kvinde, har fået forlænget sin varetægtsfængsling med fire uger

Opdateret 19. november 2020 kl. 16:10
Villabyerne - 19. november 2020 kl. 16:05
Af Jesper Bjørn Larsen

Som Villabyerne tidligere har kunnet fortælle, blev en 55-årig mand fra Charlottenlund i foråret sigtet for to forsøg på voldtægt samt for cirka 100 tilfælde af blufærdighedskrænkelser eller voldtægt ved anden seksuel omgang end samleje mod en kvinde, der var 17 år, da overgrebene angiveligt begyndte og 18 år ved det sidste tilfælde.

arrow Læs også: Voldtægtssigtet travmand sidder fortsat fængslet

Flere kvinder trådte siden frem og fortalte om lignende overgreb, og manden blev efterfølgende sigtet for tre voldtægter mod en anden kvinde.

Tilbage i slutningen af april blev manden, der har en tilknytning til Charlottenlund Travbane, varetægtsfængslet. Siden lod han sig ad flere omgange frivilligt fristforlænge, men de seneste fire gange er hans varetægtsfængsling blevet forlænget ved lukkede retsmøder.

Det skete senest i dag, torsdag den 19. november, hvor hans varetægtsfængsling blev forlænget med fire uger frem til 17. december, oplyser Nordsjællands Politi.

Da der er tale om lukkede retsmøder, er det ikke muligt for pressen at få oplyst, hvorfor manden og hans advokat ikke længere frivilligt går med til fristforlængelser.

Befølinger og tungekys

De cirka 100 tilfælde af blufærdighedskrænkelser og voldtægt ved anden seksuel omgang end samleje har angiveligt fundet sted i perioden fra maj 2019 til den 9. februar 2020 på og omkring Charlottenlund Travbane.

Manden er bl.a. sigtet for at have befølt den unge kvinde på bryster og kønsdele og for at have tungekysset hende på trods af, at hun skubbede ham væk og forsøgte at fjerne sig.

De to forsøg på egentlig voldtægt har angiveligt fundet sted i udlandet.

Anklagemyndigheden vurderer, at den forurettede ikke har været i stand til at modsætte sig manden, så manden er også sigtet for voldtægt ved udnyttelse af hjælpeløs tilstand.

Af hensyn til ofret har anklagemyndigheden ikke på noget tidspunkt ønsket at uddybe, hvordan manden har udnyttet hendes tilstand.

Ved det oprindelige grundlovsforhør, der ved Retten Lyngby blev ført bag lukkede døre på anklagemyndighedens begæring, nægtede den 55-årige mand sig skyldig i alle sigtelser.

arrow 55-årig travmand fortsat varetægtsfængslet
16. september 2020 kl. 11:40 Opdateret: kl. 11:05
arrow 55-årig travmand bliver fortsat frivilligt bag tremmer
20. august 2020 kl. 19:51 Opdateret: kl. 15:21
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

KONTAKT OS