21. april 2021
Nils Juhl Andreasen er den nye formand for Venstre i Gentofte.
Nils Juhl Andreasen er den nye formand for Venstre i Gentofte.
Foto: SALOwebdesign
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre har valgt ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre har valgt ny formand
Villabyerne - 07. april 2021 kl. 13:25

Venstre i Gentofte har netop afholdt generalforsamling og valgte i den forbindelse at rykke lidt rundt i toppen af bestyrelsen.

Den hidtidige formand, Alexander Schneevoigt, og den hidtidige kasserer, Nils Juhl Andreasen, byttede pladser. Pia Loft blev genvalgt som næstformand, og Malene Hartvigsen, Egil Rindorf, Helle Forland og Anders Lautrup Larsen blev genvalgt som bestyrelsesmedlemmer. Som suppleanter genvalgtes Lars Berg Dueholm og nyvalgtes Kirsten Elvstrøm.

Generalforsamlingen vedtog samtidigt et budget for årets aktiviteter, som afspejler, at foreningen har en sund økonomi og nyder godt af betydelige valgkampsbidrag fra private sponsorer.

"Det er vanskeligt at bevare pessimismen, når vi ser på de muligheder, vi står med. En god økonomi, en betydelig interesse fra kvalificerede kandidater i at repræsentere partiet ved den kommende kommunalvalgskampagne og ikke mindst en stærk spidskandidat i form af Morten Løkkegaard. Skulle et Folketingsvalg blive aktuelt, står vi også med en stærk profil som folketingskandidat i form af Karen Ellemann", siger Nils Juhl Andreasen i en pressemeddelelse.

jbl

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

KONTAKT OS