12. maj 2021
Halima El Abassi (th.) ses her sammen med Socialdemokratiets spidskandidat, viceborgmester Søren Heisel. Pressefoto
Halima El Abassi (th.) ses her sammen med Socialdemokratiets spidskandidat, viceborgmester Søren Heisel. Pressefoto
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Socialpolitisk profil stiller op til kommunalvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialpolitisk profil stiller op til kommunalvalget

Halima El Abassi stiller op i Gentofte for Socialdemokratiet til efterårets KV21-valg. Som forkvinde i Rådet for Etniske Minoriteter og uddannet socialrådgiver har hun særlig opmærksomhed på de svageste

Villabyerne - 14. april 2021 kl. 09:30

Socialdemokratiet i Gentofte forbereder sig på valget i november til kommunalbestyrelsen. En række nye kandidater kommer i spil - herunder den 43-årige forkvinde for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi fra Gentofte.

"Jeg er klar til at bidrage til Socialdemokratiets politiske arbejde i Gentofte med de erfaringer og de holdninger, jeg har. Derfor er jeg særligt fokuseret på ensomhed, integration og de socialt udsatte, som der også findes eksempler på i Gentofte," siger Halima El Abassi i en pressemeddelelse.

Rådet for Etniske Minoriteter er nedsat af integrationsminister Mattias Tesfaye, og siden sin etablering i 1983 har Rådet fungeret som rådgivende organ for den til enhver tid siddende minister. Halima El Abassi blev udpeget til forkvinde i 2019.

El Abassi flyttede til Gentofte for et par år siden. Hendes baggrund er en uddannelse som socialrådgiver, som hun siden har bygget ovenpå med studier og forskning ved forskellige universiteter, og hun har også undervist på videregående uddannelser.

De nuværende genopstiller

Socialdemokratiet har allerede valgt sin spidskandidat til kommunalbestyrelsesvalget. Det er Søren Heisel, der er viceborgmester, og han er glad for, at Halima El Abassi vælger at stille op for Socialdemokratiet.

"Det er vigtigt, at vi har et stærkt og alsidigt socialdemokratisk hold i Gentofte, og med Halimas kandidatur glæder jeg mig endnu mere til valget i november," siger Søren Heisel.

Også Socialdemokratiets andet nuværende medlem af kommunalbestyrelsen, Anne Hjorth, genopstiller.

Bortset fra spidskandidaten har partiet endnu ikke valgt i hvilken rækkefølge, de socialdemokratiske kandidater skal stå på stemmesedlen.

"Vi har besluttet at vente med den afgørelse, til vi har mulighed for at mødes fysisk med vores medlemmer," siger kredsformand Mette Werge Whitt.

På grund af coronarestriktionerne har Socialdemokratiet i Gentofte heller ikke endnu besluttet, hvordan man skal markere 1. maj. jbl

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

KONTAKT OS