24. oktober 2020
Onsdag den 23. september kommer manden bag Burnin Red Ivanhoe, Karsten Vogel, forbi Gentofte for at fortælle om sit musikalske virke.
gallery icon

Se billedserie

Onsdag den 23. september kommer manden bag Burnin Red Ivanhoe, Karsten Vogel, forbi Gentofte for at fortælle om sit musikalske virke.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Samspil & samtaler: Mød Aske Jacoby og Karsten Vogel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samspil & samtaler: Mød Aske Jacoby og Karsten Vogel

Karsten Vogel og Aske Jacoby kommer forbi Bloom Institute i Gentofte til samtaler om karriere, inspiration og kunstneriske valg

Villabyerne - 20. september 2020 kl. 13:58

Den lokale borger Rasmus Hedeboe, som både er guitarist, sangskriver og tidligeret kapelmester for bl.a. Lars H.U.G, inviterer publikum ind til en samtale om mennesket bag musikeren.

Aftenen foregår i Bloom Institutes lokaler på Adolphsvej 59, Gentofte, hvor musikerne præsenteres med udgangspunkt i samtaler om karriere, inspiration og kunstneriske valg. To onsdage i træk kan publikum møde to forskellige musikere.

Den 23. september kl. 19.30 kommer Karsten Vogel. Manden som i 1976 skabte Burnin Red Ivanhoe, der i de næste syv år opnåede international anerkendelse og blev én af Danmarks mest efterspurgte, succesrige og legendariske rockgrupper. Burnin Red Ivanhoe genopstod i 90'erne i det, der af pressen er blevet kaldt årtiets comeback.

Karsten Vogel grundlagde i 1972 det ligeledes internationalt anerkendte Secret Oyster, der turnerede indtil 1977, og som i disse år oplever stigende international opmærksomhed og efterfølgende er blevet gendannet for at spille koncerter.

Et særligt bemærkelsesværdigt samarbejde med skuespiller Frits Helmuth, som han optrådte sammen med i næsten 25 år, skal også nævnes.

Gratis men begrænset antal

Onsdagen efter, den 30 september, får Rasmus Hedeboe besøg af guitarist og sangskriver Aske Jacoby.

I mere end tredive år har han været en væsentlig del af den danske musikscene som studiemusiker. Der er også ind imellem blevet tid til soloudgivelser. Med den legendariske solodebut 'Not Only For The Royalties' og med det anmelderroste album 'Chant' har Aske Jacoby taget skridtet fuldt ud som solist og højlydt meldt sig ind i feltet af højt profilerede sangskrivere.

Publikum får ifølge arrangørerne et dybdegående indblik i mennesket bag musikeren samt en unik musikalsk og personlig oplevelse af den arbejdende musiske kunstner.

Koncerterne er gratis, men med et meget begrænset antal pladser. Billetbestilling foregår på Billetto.dk.

Samspil & Samtale koncerterne er støttet af Gentofte Kulturpulje, Slots- og Kulturstyrelsen og Nyt Syn Skovsbøll i Gentofte.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

KONTAKT OS