15. juni 2021
Bobo Moreno er klar til at sprede musikalske toner i Gentofte. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Bobo Moreno er klar til at sprede musikalske toner i Gentofte. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Samspil & Samtale: Koncerterne på Bloom Institute fortsætter i november

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samspil & Samtale: Koncerterne på Bloom Institute fortsætter i november

Over fire onsdag i november holdes der koncerter på Bloom Institute i Gentofte

Villabyerne - 01. november 2020 kl. 10:24

Musikken fortsætter. 'Samspil & Samtale'-koncerterne på Bloom Institute i Gentofte fortsætter i november.

arrow Læs også: Orgelfestival: Lindberg synger Brahms i Helleruplund Kirke

"Efter den stigende tilslutning til 'Samspil & Samtale'-koncerterne, der blev afholdt i september måned har medarrangør og guitarist Rasmus Hedeboe valgt at videreføre konceptet og har planlagt fire koncerter med fire nye artister på de fire onsdage i november," skriver Bloom Institute i en pressemeddelelse.

"Der er stigende efterspørgsel for at få unikke kulturoplevelser i trygge rammer. Bloom Institute er det perfekte sted, hvor publikum kan få en enestående og vedrørende musikalsk oplevelse med afspritning og behørig afstand," udtaler Rasmus Hedeboe.

Der sættes kun 35 billetter til salg til hver koncert for at være sikker på, at der er masser af plads til at gøre koncertoplevelsen så sikker som mulig. 'Samspil & Samtale' er en blanding af interview og koncert, hvor man som publikum får et indblik i kunstnerens musikalske liv og karriere.

"Du kommer ind under huden på kunstneren. Hører om til- og fravalg i karrieren samtidig med, at sangene og musikken bliver relateret til personen og dermed bliver mere nærværende," siger Rasmus Hedeboe.

Kunsterne

De fire musikere, som folk kan opleve i november, er følgende:

4. november kommer Nana Jacobi forbi. Nana Jacobi har markeret sig i den offentlige debat om kønsubalancen i dansk musikliv. Hun er med-initiativtager til koncertkonceptet 'Hun Solo', der præsenterer kvindelige kunstnere ved koncertaftener og som blandt andet har spillet på Roskilde Festival og SmukFest 2017.
'Hun Solo' modtog i 2020 'Tak Rock Prisen' ved årets Gaffa Awards og priserne 'Ildsjælsprisen' samt 'Ethel-prisen' i 2018. Derudover har 'Hun Solo' desuden turneret i Pakistan og på Færøerne. Nana Jacobi har udgivet tre album og en EP og står blandt andet bag radiosinglerne 'Ingenmandsland' (2020), 'Et Skib' (2020), 'Sneblind' (2019) og 'Pige' (2018).

11. november er det så blevet tid til at få M.C. Hansen på besøg. Han er blandt andet blevet kåret til 'Årets Sangskriver' ved Danish Music Awards Folk 2017, 'Årets musikalske iværksætter' i 2018, og samme år tildelte komponistforeningen DPA ham deres påskønnelseslegat. I januar 2020 modtog han Vordingborg Kommunes Kulturpris for hans arbejde med det danske sprog.

Den musikalske inspiration spænder fra amerikansk folk- og countrymusik til dansk historiefortælling a la Benny Andersen.

Når kalenderen siger 18. november er det tid til, at Bobo Moreno giver koncert. Siden slutningen af 1980'erne har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S og det som en af Danmarks bedste, skriver Bloom Institute i deres pressemeddelelse.

Den sidste gang med musik i november er 25. november, hvor Esben Just er på plakaten.

"Uanset, hvordan man vender og drejer det, har Esben Just altid været garant for en swingende, opløftende og underholdende oplevelse fra scenen. Musikalsk overskud, medrivende hooks og fællessang, så hjerterne gløder. Musikalsk skal vi til New Orleans og se, hvad der sker der og få taget nogle grooves og numre frem fra den dybe skuffe, som kan bringe stemningen i top og fødderne til dansegulvet på den fede måde," skriver Bloom Institute i deres pressemeddelelse.

Alle koncerter starter kl. 19.30 og varer cirka 60 minutter. Billetter kan købes på billetto.dk.Jk

arrow Unik koncert med Højgaard og Monrad på Hovedbiblioteket
30. oktober 2020 kl. 15:56 Opdateret: kl. 11:11
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

KONTAKT OS