17. oktober 2021
En 56-årig travmand fra Charlottenlund er tiltalt for over 70 seksualforbrydelser mod en dengang 17-årig pige. Det var her på Charlottenlund Travbane, at de angiveligt skulle være foregået. Arkivfoto
En 56-årig travmand fra Charlottenlund er tiltalt for over 70 seksualforbrydelser mod en dengang 17-årig pige. Det var her på Charlottenlund Travbane, at de angiveligt skulle være foregået. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Retssagen mod Travmand starter: Anklaget for voldtægter og vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Retssagen mod Travmand starter: Anklaget for voldtægter og vold

I april 2020 blev en 55-årig mand fra Charlottenlund anholdt og sigtet for grove seksuelle forbrydelser begået mod piger og kvinder. I dag tirsdag 2. marts begynder første retsmøde ud af 13 ved Retten i Lyngby

Villabyerne - 02. marts 2021 kl. 06:00
Af Kathrine Albrechtsen

I det fem sider lange anklageskrift er den i dag 56-årige mand fra Charlottenlund tiltalt for blufærdighedskrænkelser, voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje, voldtægter, vold og grov vold. Flere af forbrydelserne er angiveligt begået på og omkring Charlottenlund Travbane.

arrow Læs også: Statsadvokaten vil ikke anke dom mod travmanden
Udnyttede sårbar pige

Manden, som har en tilknytning til Charlottenlund Travbane, var i 2019 mentor og træner for en psykisk sårbar pige på dengang 17 år.

I perioden fra 1. juli 2019 og frem til 20. december 2019 er han tiltalt for på næsten daglig basis at have befølt pigen på brysterne, baller og kønsdele, ligesom han mindst 70 gange angiveligt skal have stukket en finger op i pigen og tungekysset hende.

Ifølge anklagemyndigheden har han udnyttet pigens tilstand, da hun ikke har været i stand til at modsætte sig hans handlinger.

Voldtægtsforsøg i Paris

Den 56-årige mand er også tiltalt for to forsøg af voldtægt mod den 17-årige pige. Begge episoder fandt sted under et ophold på et parisisk hotel.

Ifølge anklageskriftet forsøgte manden at gennemføre et samleje, men det mislykkedes, da den lamslåede og chokerede pige stivnede i kroppen. I stedet fortsatte han på anden vis indtil udløsning.

Manden er også tiltalt for at have krænket blufærdigheden hos en pige, der på det tidspunkt var under 15 år og som var i praktikophold hos manden i hans stalde ved Charlottenlund Travbane. Ifølge anklagerne skulle det være sket i efteråret 2014 og sommeren 2015.

Voldtægter og grov vold

Anklagerne mod den 56-årige mand stopper ikke her. Han er også tiltalt for tre voldtægter mod en kvinde tilbage i 2008 samt en lang række tilfælde af vold og grov vold mod andre kvinder.

Han er blandt andet tiltalt for at have tæsket en kvinde, der forsøgte at stikke af fra ham ved opkørslen til Bernstorffsvej fra Lyngbyvejen. Her blev hun kastet ind i buske og krat, hvor han fastholdt hende, mens han slog hende flere gange.

13 retsmøder

Den 56-årige mand, der ved sagens begyndelse erklærede sig uskyldig, har siddet varetægtsfængslet siden sin anholdelse i april 2020.

I dag tirsdag 2. marts kl. 09.15 starter retssagen som en nævningesag ved Retten i Lyngby, hvor anklager Carina Erdogan skal føre den for anklagemyndigheden.

Foreløbig er der aftalt 13 retsmøder.

arrow Dømt travmand bortvist på livstid
05. maj 2021 kl. 14:45 Opdateret: kl. 10:52
arrow Anklager går efter 6,5 års fængsel til travmand
29. april 2021 kl. 16:34 Opdateret: kl. 16:32
Rejser du til udlandet i år?
 

KONTAKT OS