17. maj 2021
Gentofte Volleys Tomás Goldsmith var flyvende i den første DM-finalekamp. Her smasher han forbi Marienlysts blokade og vinder et af sine mange angreb i kampen.
gallery icon

Se billedserie

Gentofte Volleys Tomás Goldsmith var flyvende i den første DM-finalekamp. Her smasher han forbi Marienlysts blokade og vinder et af sine mange angreb i kampen.
Foto: Flemming Patulski Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Perfekt start på DM-finaleserien for Gentofte Volleys herrer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Perfekt start på DM-finaleserien for Gentofte Volleys herrer

Det blev en klar 3-0 sejr på hjemmebane over Marienlyst Odense

Villabyerne - 12. april 2021 kl. 16:53

Odenseanerne har kæmpet sig vej til årets DM-finaler. Holdet står fuldt fortjent i finalerne, da det lige nu er et af Danmarks to bedste hold. Gentofte har til gengæld ikke tabt en eneste kamp på vejen frem til finaleserien.

arrow Læs også: Gentofte Volley er danmarksmester for fjerde år i streg

Marienlyst lagde ud med et stort servepres. Det holdt holdet inde i kampen i første del af første sæt. Samtidig var der godt tryk på udeholdets angreb. Mads Møllgaard vandt en spektakulær back spike og bragte Gentofte foran 14-12. Det var første gang i kampen, at Gentofte fik et topoint-forspring. Anders Hartmann lagde afstand med en stærk serveserie fra 15-13 til 18-13. Gentofte øgede støt føringen.

Frederik Dahl har flere gange vist sig som en regulær skarpretter i servematch-ups i de seneste kampe. Han svigtede ikke, da han kom ind til sidst i første sæt for at serve. Servees til sætsejr 25-18.

Præcis som i første sæt var Marienlyst godt med i begyndelsen af andet sæt. Allerede ved stillingen 12-12 kom Frederik Dahl dog ind til servematch-up. Han leverede tre skarpe server, og så stod det 16-13 til Gentofte.

Odense-holdet fightede flot kampen igennem, og det lykkedes dem at indhente Gentoftes forspring i andet sæt ved 16-16. Gentofte-spillerne lavede færre fejl end modstanderne og kunne derfor gennem stabilitet og højt bundniveau tage føringen igen. Det blev 23-20, og Nikolai Houmann kom ind som blokadematch-up. Han sikrede Gentofte sætsejren 25-23 med angreb fra position 4.

I tredje sæt var udeholdet kun med frem til stillingen 6-6. Herefter rykkede Gentofte afgørende fra til stillingen 13-7. Bl.a. ved hjælp af to serveesser fra Rasmus Mikelsons og en solo-blokade fra Nikolas Dybkilde af smash fra Marienlysts og ligaens topscorer Sigurd Varming.

Gentofte øgede sit forspring til 18-9 og 22-12. Purunge Lauritz Schultz kom på banen for Marienlyst midt i sættet og gjorde det med en flot gejst imponerende godt. Men der var intet at stille op for odenseanerne. Gentofte vandt sættet 25-15.

Der spilles bedst af fem kampe i DM-finaleserien. Næste kamp spilles torsdag den 15. april i Odense. Tredje DM-finalekamp er i volleyarenaen i Kildeskovshallen søndag den 18. april. jbl

arrow Gentofte-dreng er årets volleyballspiller
10. april 2021 kl. 04:19 Opdateret: kl. 14:56
arrow Gentofte Volleys herrer er i DM-finalen
29. marts 2021 kl. 17:36 Opdateret: kl. 16:12
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

KONTAKT OS