20. juni 2021
En 55-årig mand med tilknytning til Charlottenlund Travbane er sigtet for forsøg på voldtægt og en lang række seksuelle krænkelser.
En 55-årig mand med tilknytning til Charlottenlund Travbane er sigtet for forsøg på voldtægt og en lang række seksuelle krænkelser.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OPDATERET: 55-årig mand sigtet for over 100 seksualforbrydelser mod ung kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OPDATERET: 55-årig mand sigtet for over 100 seksualforbrydelser mod ung kvinde

Cirka 100 gange har manden, der har tilknytning til Charlottenlund Travbane, angiveligt udsat 17-18-årig kvinde for blufærdighedskrænkelser og voldtægt ved anden seksuel omgang end samleje, og to gange har han angiveligt forsøgt at voldtage hende

Opdateret 24. april 2020 kl. 14:34
Villabyerne - 23. april 2020 kl. 10:11
Af Jesper Bjørn Larsen

En 55-årig mand fra Charlottenlund blev torsdag kl. 12.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby, sigtet for forsøg på voldtægt af to omgange samt for cirka 100 tilfælde af blufærdighedskrænkelser eller voldtægt ved anden seksuel omgang end samleje mod en kvinde, der var 17 år, da overgrebene begyndte og 18 år ved det seneste tilfælde.

Ved grundlovsforhøret, der blev ført bag lukkede døre på anklagemyndighedens begæring, valgte dommeren i første omgang kun at forlænge mandens anholdelse i 3 x 24 timer.

Retten ønskede, at politiet skulle tjekke en række oplysninger, der var kommet frem i sagen, men retten valgte altså ikke at varetægtsfængsle manden, hvilket anklagemyndigheden ellers havde begæret.

Derfor valgte anklager i Nordsjællands Politi Michael Qvist at kære Byrettens afgørelse til Landsretten, som skulle tage stilling i løbet af fredagen.

Men inden Landsretten overhovedet nåede at tage stilling til kæringen, blev der berammet et nyt retsmøde ved Retten i Lyngby fredag ved middagstid, og her blev den 55-årige mand varetægtsfængslet i fire uger

Anklagemyndigheden vurderer, at den forurettede ikke har været i stand til at modsætte sig manden, så han er også sigtet for voldtægt ved udnyttelse af hjælpeløs tilstand. Af hensyn til ofret ønsker anklagemyndigheden ikke at uddybe, hvordan manden har udnyttet hendes tilstand.

De cirka 100 tilfælde af blufærdighedskrænkelser og voldtægt ved anden seksuel omgang end samleje har angiveligt fundet sted i perioden fra maj 2019 til den 9. februar 2020 på og omkring Charlottenlund Travbane.

Manden er bl.a. sigtet for at have befølt hende på bryster og kønsdele og for at have tungekysset hende på trods af, at hun skubbede ham væk og forsøgte at fjerne sig.

De to forsøg på egentlig voldtægt har angiveligt fundet sted i udlandet.

Den 55-årige mand nægtede sig skyldig i alle sigtelser ved grundlovsforhøret.

arrow Læs også: Mand er nu fængslet for mange overgreb på ung kvinde i Charlottenlund
Rystet direktør

Villabyerne har været i kontakt med Charlottenlund Travbanes direktør, Klaus Koch, som intet havde hørt om sagen, før vi kontaktede ham.

"Jeg er rystet. Det er selvfølgelig stærkt ubehageligt, at vores navn bliver draget ind i sådan en sag. Mere kan jeg ikke sige lige nu," siger Klaus Koch.

arrow Politiet sigter mand for mange overgreb i Charlottenlund
23. april 2020 kl. 11:36 Opdateret: kl. 11:38
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

KONTAKT OS