15. maj 2021
Speciallæge Jesper Bay-Hansen er klar med en ny bog, der hedder ?Recepten på lykke 2.0?. Pressefoto
Speciallæge Jesper Bay-Hansen er klar med en ny bog, der hedder ?Recepten på lykke 2.0?. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bog vil sparke glæde og lykke ind i dit liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bog vil sparke glæde og lykke ind i dit liv
Villabyerne - 16. februar 2021 kl. 13:25

Så er det tid til en omgang fitness i det mentale motionscenter. Nu skal livsglæden og lykken sparkes i vejret.

arrow Læs også: Hvem skal vide hvad i en organisation? Ny bog kaster lys over det

Det er i hvert fald formålet med den nye bog, som den lokale speciallæge Jesper Bay-Hansen udgiver 18. februar. Bogen har fået titlen 'Recepten på lykke 2.0'.

"Bogen beskriver en række forskellige, veldokumenterede lykkeaktiviteter med tydelig reference til den krisetid, vi befinder os i, og anviser praktiske redskaber til håndtering af den tristhed, utryghed, fortvivlelse, ensomhed, angst, sorg og depression, vi ser hos tusindvis af danskere netop nu. Mange er ængstelige, frygtsomme og præget af de mange negative nyheder. Andre har svært ved at se meningen med det hele. Det gælder især de efterladte, der er i sorg efter at have mistet et nærtstående familiemedlem til COVID-19 eller anden sygdom," skriver forlaget Ella, der udgiver bogen, i en pressemeddelelse.

Videre i pressemddelelsen hedder det:

"Andre føler sig som dårlige liv, hvilket er en prædiktor for dårlig livskvalitet og sygdom. Det er formentlig de færreste, der efterhånden ikke er godt coronatrætte og sagtens kunne bruge flere lysglimt og lykkestunder. Mange søger hjælp hos læger, psykologer og andre sundhedsprofessionelle, om end mulighederne for at få hjælp er meget begrænset. Også sundhedsvæsenet er i knæ og kan langt fra tage sig af alle, der har det svært. Behovet for hjælp til selvhjælp har aldrig været større."

Det er her, at 'Recepten på lykke 2.0' gerne skulle hjælpe sine læsere. Det er en bog, der har som mål at løfte den mentale sundhed og trivsel og derfor kan bruges som biblioterapi hos mennesker med og uden sygdom, skriver forlaget i pressemeddelelsen.

"Det er absolut nødvendigt at formidle hjælp til selvhjælp i den sundhedskrise, vi befinder os i netop nu. Tristhed, manglende glæde, coronatræthed og meningsløshed er for alvor kommet til verdens lykkeligste folk," skriver Forlaget Ella. Jk

arrow Syv kvinder vil tilbage til de liderlige fortællinger
23. februar 2021 kl. 07:17 Opdateret: kl. 16:47
arrow Bogen til alle, der er dødtrætte af deres chefer
09. februar 2021 kl. 11:26 Opdateret: kl. 09:20
arrow Italiensk fodboldpassion - set fra Charlottenlund
19. december 2020 kl. 11:00 Opdateret: kl. 16:11
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

KONTAKT OS